LIDL Romania: Oficial, ce Ofera Gratuit Tuturor Romanilor

LIDL Romania nemultumiri

LIDL Romania incearca sa isi bucure clientii din toata Romania cu surprize grozave, astfel ca ofera gratuit oricaror romani ceva ce mai mult ca sigur va bucura extrem de multa lume in aceasta perioada. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi si o tableta daca ofera informatii cu privire la experienta de care au avut parte in oricare dintre magazinele in care au mers la cumparaturi.

LIDL Romania are aceasta oferta cu gratuitati pentru toti romanii din toata tara care sunt dornici sa profite de ceea ce s-a gandit lantul de supermarket-uri sa ofere, astfel ca nu conteaza de unde esti. LIDL Romania vrea sa afle informatii despre ceea ce se intampla in toate magazinele sale din tara, astfel ca de aceea desfasoara aceasta promotie prin care ofera gratuit 20 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, dar si o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite.

LIDL Romania: Oficial, ce Ofera Gratuit Tuturor Romanilor

LIDL Romania nemultumiri rasplata

LIDL Romania desfasoara de ceva vreme promotia aceasta, iar asta pentru ca este una dintre metodele cele mai bune de a afla informatii despre ceea ce se intampla in magazinele sale. Oamenii vor fi mai motivati sa raporteze unele probleme, fie ele mari, sau mici, daca primsc ceva gratuit in schimb, iar LIDL Romania alege lunar cate 21 de persoane care perimsc voucherele, sau tablete, gratuit pentru ca ofera detalii privind neregulile din magazinele sale.

LIDL Romania cere informatii cu privire la magazinul in legatura cu care se face plangerea, dar si un bon de cumparaturi care sa ateste faptul ca persoana care ofera informatiile a cumparat ceva de acolo. Daca informatiile se dovedesc a fi adevarate, atunci cei de la LIDL Romania vor rezolva situatia, insa castigatorii premiilor care sunt oferite in fiecare luna sunt alesi prin tragere la sorti de catre lantul de supermarket-uri, lista fiind publicata online.

LIDL Romania desfasoara de foarte multa vreme aceasta promotie speciala pentru romanii din toata tara, si e improbabil ca ea sa se schimbe prea curand, asa ca puteti profita de ea tot timpul.