ING Bank: Oficial, ALERTA de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii

ING Bank irecuperabil

ING Bank are o extrem de importanta alerta de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar daca ii folosesti serviciile acum, ar trebui sa stii ce se intampla pentru ca situatia este una extrem de serioasa. Mai exact, cei de la ING Bank le spun clientilor din Romania ca noile reguli europene care au menirea de a ii proteja impotriva furturilor de bani impiedica deasemenea recuperarea sumelor furate de catre cei care reusesc sa-i pacaleasca pe romani.

ING Bank vine cu aceasta alerta pentru ca problema in sine este una extrem de importanta, dar si pentru ca romanii trebuie sa stie ce se intampla in situatia in care ajung sa devina victimele hackerilor. ING Bank are o pagina dedicata masurilor de securitate care au fost implementate pentru a ii proteja pe romani, si ofera informatii inclusiv cu privire la ceea ce ar trebui sa faca oamenii pentru a se asigura de faptul ca nu exista riscul sa aiba banii furati.

ING Bank: Oficial, ALERTA de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii

ING Bank irecuperabil bani

ING Bank explica foarte clar ce ar trebui sa faca romanii in cazul in care cred ca au terminalele inectate, ca le-a fost furata parola, etc, dar deasemenea le spune si ca banii furati nu pot fi recuperati. ING Bank spune ca nu pot fi initiate dispute bancare pe motiv de frauda in cazul in care clientilor le sunt furati banii din conturi dupa ce au fost implementate masurile de securitate ale directivei europene PSD2, si este esential sa stiti acest lucru chiar acum.

ING Bank nu explica foarte clar de ce nu se pot recupera banii in baza unor dispute bancare pe motiv de frauda, dar probabil se considera ca masurile de securitate sunt atat de sctricte incat furtul e posibil doar daca isi dau clientii datele. Exista si situatiile in care unii clienti reclama fraude care nu exista, insa acestea sunt mai rare, dar important de stiut este ca ING Bank spune foarte clar ca banii furati prin metodele de acest gen nu pot fi recuperati de clienti.

ING Bank explica foarte clar ce trebuie sa faca toata lumea pentru a nu risca sa aiba banii furati de catre hackeri, si e bine sa fiti atenti la toate recomandarile pentru a nu ajunge sa aveti probleme.