Avertisment de la Guvernul Romaniei pentru Romanii din Tara

0

Avertisment Guvernul Romaniei subiecte bacalaureat 2021

Guvernul Romaniei a emis un avertisment extrem de serios pentru toti romanii din toata tara, iar asta in conditiile in care vorbim despre o noua problema foarte serioasa care ar putea afecta foarte serios multi romani din toata tara.

Guvernul Romaniei ii avertizeaza pe romani sa nu cada in plasa celor care le promit ca le ofera subiectele reale pentru Bacalaureat 2021 inainte ca probele sa inceapa, iar asta petnru ca totul este o pacaleala si mai jos aveti toate explicatiile necesare.

“Atenție mare la conturile de social media care promit vânzarea subiectelor pentru Bacalaureat. Ca și în anii precedentți, echipa CERT-RO a fost notificată despre existența unor asemenea tentative de fraudare, ce vizează tinerii din România care urmează să susțină acest examen.

Rețineți faptul că nu poate fi vorba decât despre o păcăleală, din moment ce subiectele de bacalaureat nu sunt singulare, ci există multiple variante dintre care se trage la sorți cu puțin timp înainte de start. Extragerea subiectelor oficiale se produce în dimineața examenului, alături de o variantă de rezervă. Ulterior, acestea sunt transmise către inspectoratele din teritoriu, iar acestea din urmă se ocupă de distribuirea lor către instituțiile de învățământ. Este imposibil ca acestea să fie cunoscute deja de o anumită persoană.”