LIDL Romania: Anunt de Ultima Ora, ce Ofera GRATUIT de Azi

LIDL Romania inscriere

LIDL Romania surprinde astazi pe toata lumea cu un nou anunt oficial de ultima ora prin care dezvaluie ce le ofera gratuit clientilor din toata tara chiar incepand din acest moment. Vorbim despre o noua decizie grozava a celor de la LIDL Romania care au decis sa vina cu surprize in plus pentru clientii LIDL Plus, oferindu-le acestea bonusuri in produse gratuite daca isi fac cumparaturile in magazinele sale.

LIDL Romania vine in mod regulat cu surprize grozave pentru clientii din toata tara, iar ceea ce vedem acum de la lantul de supermarket-uri ne arata ca vrea sa le ofere tuturor clientilor o experienta excelenta. LIDL Romania a decis sa ofere gratuit pentru clientii sai din toata Romania zeci de produse electrocasnice si 100 de vouchere in valoare de 250 de LEI fiecare daca ei decid sa isi faca in continuare cumparaturile in magazinele din toata tara.

LIDL Romania: Anunt de Ultima Ora, ce Ofera GRATUIT de Azi

LIDL Romania inscriere concurs

LIDL Romania spune ca toti clientii care fac cumparaturi de minim 50 de LEI in oricare dintre magazinele sale folosind LIDL Plus, isi scaneaza codul din aplicatie la casa de marcat, si se inscriu prin aplicatie la promotie, au sansa de castig. LIDL Romania dezvaluie ca ofera 10 roboti de bucatarie, 15 espressoare si 10 roboti de aspirare de la Silvercrest, brand propriu, dar si 100 de vouchere de cumparaturi in valoare de 250 de LEI fiecare, disponibile exclusiv prin aplicatia LIDL Plus.

LIDL Romania nu le cere clientilor care folosesc LIDL Plus sa faca mare lucru diferit, singura actiune in plus fiind inscrierea la promotie prin aplicatie, in rest totul trebuind facut in mod normal pentru a aduna puncte pe card. LIDL Romania a inceput sa aiba tot mai multe promotii dedicate exclusiv clientilor care au LIDL Plus, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla, si sa va inscrieti in concurs pentru a beneficia de surprizele grozave care sunt disponibile.

LIDL Romania are toate detaliile despre aceasta promotie disponibile chiar in cadrul website-ului sau, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.