ING Bank: Importanta Avertizare, ce Trebuie sa Stie Clientii

ING Bank magazine

ING Bank are o avertizare extrem de importanta pentru toti clientii sai din toata Romania in momentul de fata, una despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment, iar asta pentru ca ea vine sa ne protejeze. Mai exact, in contextul in care ING Bank forteaza clientii sa foloseasca aplicatia HomeBank pentru telefoanele mobile sa autorizeze platile online facute de catre clienti, acestia trebuie sa stie ca aceasta aplicatie nu trebuie descarcata de chiar oriunde.

ING Bank incearca de ceva vreme sa ii atentioneze pe toti clientii sai din Romania in legatura cu problemele foarte mari care exista in momentul de fata in Romania din cauza atacurilor care tot au loc. In aceasta idee, ING Bank ii avertizeaza pe clienti ca aplicatia HomeBank nu trebuie descarcata de altundeva decat din magazinele oficiale prin care este distribuita, adica din App Store pentru iOS, Google Play Store pentru Android, si Windows Store.

ING Bank: Importanta Avertizare, ce Trebuie sa Stie Clientii

ING Bank magazine descarcari

ING Bank le aduce in atentie clientilor faptul ca nu trebuie sa descarce aplicatia HomeBank din website-uri primite ca link-uri prin WhatsApp, Facebook Messenger, sau alte platforme de mesagerie. In general prin aceste platforme de mesagerie se distribuie in masa link-uri malitioase, iar cei de la ING Bank stiu foarte bine cat de rapid pot fi pacaliti clientii sa instaleze aplicatii malitioase, cea mai recenta campanie indreptata impotriva Romanilor dovedind din plin asta.

ING Bank pune totusi accent ma imare pe situatia de acum in contextul in care clientilor li se cere sa autorizeze tranzactiile online prin aplicatia HomeBank, asa ca trebuie atentie mai mare la aplicatiile instalate in telefoane. In cazul in care ati instalat o versiune malitioasa a aplicatiei HomeBank, ar trebui sa aveti grija si sa reinstalati sistemul de operare din telefoane pentru a fi siguri ca nu va sunt furate datele de catre hackeri.

ING Bank are mai multe sfaturi de securitate disponibile in website-ul sau, iar in imaginea de mai sus puteti vedea unele dintre cele mai importante disponibile acum.