WhatsApp: OFICIAL, Schimbarea in Telefoane Asteptata de Mult

WhatsApp suprimare

WhatsApp face in sfarsit in mod oficial o schimbare foarte importanta pentru telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga, si este una pe care o asteptam de extrem de multa vreme in dispozitivele noastre. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa activeze intr-un final in telefoanele cu sistem de operare Android o noua functie care le permite utilizatorilor sa trimita mesaje care dispar dupa ce sunt vazute o singura data de catre persoanele care le primesc in conversatii.

WhatsApp a decis sa activeze in mod oficial aceasta functie in telefoane cu actualizarea cea mai recenta care este disponibila pentru utilizatori de acum, deci trebuie sa o instalezi pentru a beneficia de tot. In baza acestei modificari pe care WhatsApp o face pentru telefoanele Android, oricine va putea trimite poze, sau clipuri video, care dispar dupa ce sunt vazute o data de catre persoana care le primste, sistemul avand foarte mare succes in Snapchat in trecut.

WhatsApp: OFICIAL, Schimbarea in Telefoane Asteptata de Mult

WhatsApp suprimare mesaje

WhatsApp surprinde cu decizia de a oferi aceasta functie in telefoanele Android de acum, insa cei care o au disponibila vor vedea in casuta de introducere de texte o iconita precum cea din imaginea de mai sus. Activarea ei va adauga conditia de disparitie a mesajului dupa ce este vazut o data de catre persoana care primste mesajul prin WhatsApp, deci nimeni nu poate face nimic pentru a pastra imaginea sau clipul video, asa ca e bine sa stiti acest lucru.

WhatsApp suprimare citire

WhatsApp le va permite celor care trimit mesaje de acest gen sa vada daca persoana care a primit mesajul l-a vazut in conversatie, si daca a deschis acel continut, deci vom sti foarte clar ce se intampla. Chiar daca persoana care primste mesajul are confirmarile de citire dezactivate, cel care trimite va putea vedea in continuare daca acel mesaj a fost accesat, cei de la WhatsApp gandind totul intr-un asemenea mod in cat oamenii sa aiba acces cat mai clar la ceea ce se intampla cu acel continut pe care-l trimit in acest mod.

WhatsApp suprimare explicatii

WhatsApp va oferi aceasta functionalitate inclusiv pe iPhone, nu doar pe Android, doar ca utilizatorii cu sistem de operare iOS in telefoane vor mai avea de asteptat pana cand vor putea folosi tot.