Android: Decizia Oficiala a Google ce Afecteaza Telefoanele

Android intarziere

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane mobile, tablete, si alte dispozitive interconectate, iar o decizie oficiala a companiei Google afecteaza vasta majoritate a acestora. Mai exact, cei de la Google au decis ca actualizarea de securitate pentru Android de luna aceasta sa fie lansata ceva mai tarziu decat in mod normal, iar asta din cauza zilei Americii, ea avand loc astazi, insa chiar si asa, se amana lansarea actualizareii de securitate.

Android are aceasta schimbare facuta de catre Google si anuntata in mod oficial de catre compania americana, dar din fericire lucrurile nu stau chiar atat de rau precum si-ar putea imagina unii. Mai exact, Google amana cu 3 zile lansarea actualizarilor de securitate pentru Android, astfel ca toti cei care au telefoane cu acest sistem de operare vor avea pate de doar cateva zile de intarziere si vulnerabilitate pana cand vor fi protejati asa cum trebuie de probleme.

Android: Decizia Oficiala a Google ce Afecteaza Telefoanele

Android are parte la fiecare inceput de luna de actualizari de securitate cu care compania Google incearca sa ii protejeze pe clienti de orice fel de probleme care le pot afecta dispozitivele mobile. Desi actualizarea de securitate este lansata de catre Google miercuri, 7 iulie, doar telefoanele Pixel o vor putea instala pentru ca aceste actualizari pentru Android sunt distribuite initial pentru ele deoarece sunt singurele care beneficiaza de asta de la Google.

Android are actualizarile acestea distribuite si pentru alte modele de telefoane, insa totul tine de producatorii care trebuie sa le ofere pentru modelele pe care le au la vanzare, sau le-au vandut deja. Actualizarile acestea sunt foarte importante pentru Android deoarece au menirea de a tine in siguranta oamenii, insa uneori poate dura pana la cateva saptamani pana cand companiile asiatice se gandesc sa le ofere clientilor protectia de care au nevoie.

Android va avea, deci, distribuita noua actualizare de catre Google incepand de mirecuri, iar toti cei cu telefoane Pixel vor vedea notificari in acest sens, in timp ce restul vor trebui sa le astepte de la producatorii telefoanelor  lor.