Orange: Anuntul Oficial, cum Continua sa Surprinda Clientii

Orange viziune

Orange a facut un anunt oficial care vine ca o surpriza foarte buna pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vedem ca operatorul de telecomunicatii continua sa sustina investitiile in 5G. Orange a anuntat saptamana aceasta ca a extins reteaua sa 5G din Romania inclusiv la Craiova, astfel ca localnicii se pot conecta pentru a beneficia de viteze de internet mobil ultra rapide, de pana la 1.2 Gbps, cum e in cazul intregii retele.

Orange este in momentul de fata unul dintre putinii opratori de telecomunicatii din Romania care nu a decis sa renunte in totalitate, sau in cea mai mare masura la continuarea investitiilor in retelele 5G. DIGI Mobil a renuntat la asta inca din aprilie 2020, Vodafone nu prea mai spune ceva in legatura cu reteaua sa 5G, iar Telekom nici macar nu are vreo statie 5G publica activa, deci Orange pare sa fie singurul operator care inca aloca sume consistente pentru 5G.

Orange: Anuntul Oficial, cum Continua sa Surprinda Clientii

Orange are cea mai extinsa retea 5G din Romania in momentul de fata, avand acoperire in cel mai mare numar de localitati, reusind sa depaseasca DIGI Mobil cu doar cateva luni in urma. Desigur ca Orange are si cea mai rapida retea 5G din Romania, oferind viteze duble fata de DIGI Mobil, si doar usor mai mari decat cele ale Vodafone, iar cum despre Telekom nu stim nimic, deocamdata lupta se rezuma la 3 dintre marile grupuri telecom din Romania.

Orange are acoperire 5G totala doar in Bucuresti, in restul localitatilor din Romania in care are retele 5G oferind doar acoperire partiala, ceea ce nu e tocmai neobisnuit. Orange stie ca in Bucuresti exista cei mai multi potentiali clienti dispusi sa cumpere telefoane 5G, asa ca aloca resursele cele mai mari acolo, in timp ce in restul tarii probabil invsteste in functie de interesul pe care-l vede vis-a-vis de telefoanele 5G, sau achizitiile de telefoane in general.

Orange va continua mai mult ca sigur in 2021 extinderea retelei sale 5G, mai ales ca licitatia pentru frecvente va avea loc in curand, deci ar trebui sa mai auzim in curand despre realizarile sale.