BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, Modificari pentru Clienti

BANCA Transilvania completare

BANCA Transilvania are un mesaj oficial pentru clientii sai din toata Romania, unul care ar trebui sa ajunga la toata lumea pentru ca vorbim despre o serie de schimbari menite sa ne faca experienta de utilizare a serviciilor mai buna. Cei de la BANCA Transilvania au decis sa actualizeze aplicatia NeoBT pentru clientii din toata tara, ceva ce vine ca o veste grozava in contextul in care exista tot mai multe noutati la care banca lucreaza pentru clienti acum.

BANCA Transilvania vine cu acest mesaj oficial ca o veste grozava pentru clientii care-i folosesc serviciile, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stie ce noutati sunt oferite. BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial faptul ca a actualizat aplicatia NeoBT pentru clientii din toata Romania, iar daca o folositi, atunci stiti cat de importanta este ea, dar si ca aceste actualizari aduc de obicei imbunatatiri pentru experienta generale de folosire.

BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, Modificari pentru Clienti

BANCA Transilvania spune ca una dintre cele mai importante modificari facute pentru NeoBT este optiunea de a o activa mai usor si mai rapid folosind BT24, astfel ca e posibil sa nu mai aveti nevoie de un drum la banca. Separat de toate acestea, cei de la BANCA Transilvania spun ca au facut o varietate de imbunatatiri pentru aplicatia NeoBT pentru telefoanele mobile, fara a spune totusi in mod clar ceea ce s-a modificat pentru toata lumea cu aceasta actualizare.

BANCA Transilvania a gandit aceasta aplicatie pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o noua experienta de mobile banking, si ea se modifica in mod constant, aparent in bine. BANCA Transilvania ofera NeoBT ca o aplicatie alternativa pentru BT Pay, iar asta pentru ca ea ofera unele functii care nu sunt disponibile in cadrul celeilalte, ele completandu-se una pe cealalta pentru a ne oferi cea mai buna experienta posibila.

BANCA Transilvania distribuie in mod gratuit aplicatia NeoBT prin intermediul App Store si Google Play Store, iar numai de acolo ar trebui sa o puteti descarca oricand aveti nevoie.