BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, Modificari pentru Clienti

0

BANCA Transilvania completare

BANCA Transilvania are un mesaj oficial pentru clientii sai din toata Romania, unul care ar trebui sa ajunga la toata lumea pentru ca vorbim despre o serie de schimbari menite sa ne faca experienta de utilizare a serviciilor mai buna. Cei de la BANCA Transilvania au decis sa actualizeze aplicatia NeoBT pentru clientii din toata tara, ceva ce vine ca o veste grozava in contextul in care exista tot mai multe noutati la care banca lucreaza pentru clienti acum.

BANCA Transilvania vine cu acest mesaj oficial ca o veste grozava pentru clientii care-i folosesc serviciile, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stie ce noutati sunt oferite. BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial faptul ca a actualizat aplicatia NeoBT pentru clientii din toata Romania, iar daca o folositi, atunci stiti cat de importanta este ea, dar si ca aceste actualizari aduc de obicei imbunatatiri pentru experienta generale de folosire.

BANCA Transilvania: Mesaj Oficial, Modificari pentru Clienti

BANCA Transilvania spune ca una dintre cele mai importante modificari facute pentru NeoBT este optiunea de a o activa mai usor si mai rapid folosind BT24, astfel ca e posibil sa nu mai aveti nevoie de un drum la banca. Separat de toate acestea, cei de la BANCA Transilvania spun ca au facut o varietate de imbunatatiri pentru aplicatia NeoBT pentru telefoanele mobile, fara a spune totusi in mod clar ceea ce s-a modificat pentru toata lumea cu aceasta actualizare.

BANCA Transilvania a gandit aceasta aplicatie pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de o noua experienta de mobile banking, si ea se modifica in mod constant, aparent in bine. BANCA Transilvania ofera NeoBT ca o aplicatie alternativa pentru BT Pay, iar asta pentru ca ea ofera unele functii care nu sunt disponibile in cadrul celeilalte, ele completandu-se una pe cealalta pentru a ne oferi cea mai buna experienta posibila.

BANCA Transilvania distribuie in mod gratuit aplicatia NeoBT prin intermediul App Store si Google Play Store, iar numai de acolo ar trebui sa o puteti descarca oricand aveti nevoie.