iPhone 14: Schimbarea Asteptata de Mult Timp pentru Ecrane

iPhone 14 tarziu

iPhone 14 are in sfarsit facuta o foarte importanta schimbare pentru ecrane, una pe care Apple trebuia sa o faca de ceva vreme, dar pe care se pare ca decide sa o faca abia in modelele care vor fi lansate undeva in cursul anului viitor pentru clienti.

iPhone 14 urmeaza sa fie lansat cu nou ecrane care vor avea rata de refresh de 120 Hz, sau cel putin asta ne spun chinezii care au aflat despre planurile de viitor pe care Apple le are, iar aceasta evolutie tehnologica pentru ecrane era asteptata de multa vreme.

iPhone 14 cu un ecran ProMotion de 120 Hz va oferi in sfarsit ceea ce au deja telefoanele Android de aproape 2 ani, o experienta mult mai fluida si mai buna de folosire a telefoanelor, ceva ce utilizatorii isi doresc cu nerabdare sa vada in dispozitivele pe care le folosesc.

Desigur ca Apple a asteptat foarte mult pentru a oferi asemenea tipuri de ecrane pentru telefoanele sale, iar cum iPhone 14 va fi lansat abia in toamna anului viitor, asteptarile vor fi uriase, in spceial cand vine vorba despre autonomia bateriei dispozitivelor care sunt folosite.

Oamenii se vor astepta ca iPhone 14 sa aiba autonomie buna cu un ecran de 120 Hz, in contrast cu ceea ce se intampla acum cu telefoanele Android, mai ales ca se asteapta atat de mult ca tehnologia sa fie oferita, dar ramane de vazut ce anume se va intampla cu telefoanele pana la urma.