DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA care ar Surprinde Lumea

DACIA Duster 3 adaos

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care DACIA o dezvolta in momentul de fata, iar ceea ce stim sigur in legatura cu ea este ca va aduce extrem de multe schimbari pentru noi. DACIA Duster 3 va imprumuta foarte multe de la Logan 3, insa va semana foarte mult si cu Bigster, dar este de asteptat ca acest model de SUV sa aiba integrat si o motorizare hibrida care va fi implementata initial in inlocuitorul pentru MCV si Lodgy.

DACIA Duster 3 ar surprinde extrem de multa lume daca aceasta modificare majora ar aduce si ceea ce nu va veni cu modelul din toamna acestui an, mai ales ca oamenii isi doresc asa ceva. Mai exact, este de asteptat ca DACIA Duster 3 sa aiba un motor electric separat de motoare pe benzina de pana la 150 cp, si ambele ar putea duce puterea la peste 160 cp, cu un cuplu mult mai bun, insa utilizarea ambelor in tandem ar fi o schimbare extrem de utila.

DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA care ar Surprinde Lumea

DACIA Duster 3 ar avea un sistem hibrid foarte interesant daca motorul electric ar fi folosit in tandem cu cel pe benzina pentru momentele in care soferii au nevoie de mai multa putere. Functionarea unui motor cu combustie interna in tandem cu unul electric e ceva oferit in mai multe modele de masini care sunt vandute acum pe piata, si asta creste puterea in momentele de accelerare sau atunci cand e nevoie de mai mult cuplu, dar nu toti producatorii le folosesc in acest mod.

DACIA Duster 3 ar trebui sa aiba schimbari implementate in sistemul hibrid care e anuntat pentru inlocuitorul MCV, iar asta pentru ca in cazul aceluia motorul electric ar fi folosit doar pentru viteze mici de rulare, fara a sustine accelerarea, sau plecarea de pe loc. In acel model de masina sistemul hibrid va fi unul foarte simplu, care nu va recupera nici energia de franare, insa pentru DACIA Duster 3 ar fi mult mai util un sistem mai complex, asta daca nu va fi si extrem de scump.

DACIA Duster 3 cu o motorizare hibrida de peste 160cp, cu un cuplu mai bun decat cel al modelelor actuale, ar fi cu mult mai utila pentru clientii care vor mai mult de la o asemenea masina, dar si la un pret decent.