Telekom: MILIOANE de Clienti Vizati de un Nou Mesaj Grozav

Telekom super

Telekom a publicat un nou mesaj grozav pentru milioane de clienti din toata Romania, si ar trebui sa stii ceea ce transmite grupul de telecomunicatii acum pentru ca vorbim despre vesti grozave pentru noi. Telekom spune ca al doilea superkit de premii al verii este disponibil pentru a fi castigat de catre oricare dintre clientii care sunt dornici sa profite de promotiile speciale care sunt disponibile pentru oricare dintre cei care-i folosesc serviciile acum.

Telekom stie foarte bine cat de dornici sunt romanii sa profite de promotiile pe care le pune la dispozitie, astfel ca a ales sa ne surprinda cu premii speciale in aceasta vara, iar daca nu ai profitat de ele, ar trebui sa o faci. Mai jos cei de la Telekom prezinta al doilea superkit al verii care este oferit pentru clientii din toata tara si vorbim despre un telefon Samsung GALAXY S21, o tableta Samsung GALAXY Tab A7, un Smartwatch Samsung si un laptop ASUS Vivobook.

Telekom: MILIOANE de Clienti Vizati de un Nou Mesaj Grozav

Telekom ofera acest superkit pentru clientii norocosi care aleg sa participe la promotia care este desfasurata in cadrul website-ului sau chiar in acest moment, si desigur ca exista multe alte premii de castigat acolo. Telekom a impartit premiile sale in unele care sunt disponibile in functie de ceea ce facem in aplicatie, superkit-ul de mai jos fiind oferit doar pentru cei care aleg sa isi reinnoiasca abonamentele pe care le au de la operatorul de telecomunicatii.

Telekom a gandit toata tombola intr-un asemenea mod incat clientii sai sa se poata bucura de castiguri foarte interesante in aceasta perioada, si n-ar strica sa nu treceti cu vederea ceea ce ofera. Telekom vrea sa ofere doar ceea ce este mai bun pentru clientii sai, insa pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile oferite trebuie sa faceti oricare dintre actiunile pe care operatorul ne cere sa le indeplinim in cadrum aplicatiei sale.

Telekom ofera mai multe detalii despre aceasta promotie c hiar pe website-ul sau, asa ca trebuie sa mergeti acolo pentru a afla toate informatii pe care ar trebui sa le stiti chiar acum despre ea.