Samsung GALAXY S22: Schimbarea RADICALA ce-ar fi Pregatita

Samsung GALAXY S22 vapor

Samsung GALAXY S22 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata la compania Samsung, viitoarea serie de telefoane fiind extrem de importanta pentru coreeni, asa cum e si normal de altfel. Pentru ca Samsung GALAXY S22 trebuie sa vina cu schimbari majore, cei de la Samsung par sa fie dornici sa le ofere clientilor ceva ce n-au mai primit de mult, adica un nou sistem de racire “vapor chamber”, care a disparut din seria GALAXY dupa modelul Note  20.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa aiba readusa aceasta tehnologie pentru racirea telefoanelor, iar asta ar fi o veste excelenta pentru toti clientii care sunt dornici sa beneficieze de telefoane care sa nu se supraincalzeasca. Stiti deja ca Samsung a avut multe probleme de-a lungul timpului din cauza telefoanelor care se supraincalzeau si aveau performantele limitate, nu puteau sa inregistreze poze sau clipuri video, etc, dar cu Samsung GALAXY S22 lucrurile se vor schimba.

Samsung GALAXY S22: Schimbarea RADICALA ce-ar fi Pregatita

Samsung GALAXY S22 ar avea deja testate aceste componente noi, compania Samsung cerandu-le unor parteneri sa le pregateasca pentru a putea testa sistemul de racire si a il implementa in telefoane. Avand un sistem de racire performant, telefoanele din seria Samsung GALAXY S22 pot oferi performante de top pentru clienti, chiar si pentru perioade mai lungi de timp in utilizarea obisnuita, sau in special in jocuri si filmari video, deci modificarile sunt de bun augur.

“Samsung Electronics reconsideră adoptarea camerelor de vapori pentru noile sale smartphone-uri pentru 2022. Samsung a fost cel mai timpuriu adoptator de camere de vapori în smartphone-uri, alte mărci de smartphone-uri de prim nivel, cum ar fi Huawei, Xiaomi, Oppo și Vivo, au urmat exemplul mai târziu, au menționat sursele. Ca răspuns la speculația că Samsung poate reactiva dezvoltarea smartphone-urilor cu camere de vapori, mai mulți furnizori taiwanezi au început deja să se pregătească pentru potențiale comenzi.”

Samsung GALAXY S22 ar putea oferi un sistem de racire foarte avansat in comparatie cu cele normale, pasive, din telefoane, iar zvonul vine la cateva saptamani dupa ce au aparut detalii despre un sistem de racire activa. Era vorba despre un ventilator care trebuia sa ajunga in Samsung GALAXY S22, dar in realitate se pare ca am putea avea parte de un sistem pasiv de racire care ar putea fi la fel de performant, dar fara a face zgomot, si mai important, fara a consuma energie.

Samsung GALAXY S22 va fi lansat undeva pe la inceputul anului 2022 de catre compania Samsung, deci ramane sa vedem ce vom primi in final de la coreeni, dar zvonurile se anunta interesante.