Netflix: Anuntul OFICIAL cu Noi Filme si Seriale in Romania

Netflix entries

Netflix a publicat un anunt special care ii priveste pe abonatii din toata Romania, iar asta pentruc a el priveste filmele si serialele pe care noi le putem vedea in cadrul platformei companiei americane chiar de acum.

Cei de la Netflix vorbesc mai jos despre titlurile noi care au ajuns de saptamana aceasta in cadrul platformei de streaming video la cerere, iar dupa cum puteti vedea deja, exista destule titluri foarte interesante.

Netflix spune ca incepand de saptamana aceasta sunt disponibile in cadrul platformei sale sezonul al patrilea al serialului Atypical, sezonul al doilea al Biohackers, sau serialul How I Became a Superhero.

Mai mult decat atat, de acum avem de la Netflix inclusiv filmele Last Summer, Lee Su-Geun: The Sense Coach, The Cook of Castamar, The water Man, insa si sezonul al treilea al serialului Virgin River, toate putand fi urmarite chiar de acum in platforma.

Netflix: Anuntul OFICIAL cu Noi Filme si Seriale in Romania

Netflix ne aduce in atentie deasemenea faptul ca de saptamana aceasta putem vedea in cadrul platformei sale filmele Mine, We the People, Cat People, Major Grom: Plague Doctor, The War next door, sau animatia Resident Evil: Infinite Darkness.

Sezonul al doilea al I Think you should Leave with Tim Robinson, tot sezonul al doilea al Dogs, sau filmele The Mire: ’97 si Elize Masunaga: Once Upon a Crime sunt deasemenea oferite de catre compania Netflix pentru toata Romania chiar incepand cu saptamana aceasta.

Netflix mai spune deasemenea ca pe 11 august va fi lansat filmul The Kissing Booth 2, pe 20 august va fi oferit Sweet Girl, in timp ce pe 12 noiembrie vom avea Red Notice, iar in viitorul nu foarte indepartat va fi alnsat si Army of Thieves.

Toate aceste filme si seriale pot fi vazute de catre oricare dintre abonatii din toata Romania in baza accesului pentru care platesc in fiecare luna, deci nu trebuie decat sa intrati in platforma si sa cautati continutul de care sunteti interesati.

Netflix lanseaza in mod constant noi titluri pentru abonatii din toata lumea, asa ca nu trebuie decat sa urmariti tot ceea ce este dezvaluit in mod constant in legatura cu filmele si serialele bune.