Dedeman: Anunt IMPORTANT, ce le Transmite Clientilor Romani

Dedeman tesla

Dedeman este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine care vand produse de bricolaj din Romania, iar pentru milioanele de clienti care ajung in fiecare an in locatiile sale are un mesaj foarte important pe care il transmite. Mai exact, cei de la Dedeman le aduc in atentie tuturor clientilor din Romania faptul ca daca isi fac cumparaturile din magazinele sale folosind cardurile Mastercard ale oricaror banci din Romania au sansa de a castiga premii importante.

Dedeman aduce in discutie faptul ca Mastercard desfasoara o campanie promotionala in momentul de fata in toata Romania, iar pentru romanii care folosesc aceste carduri pentru plati, si inscriu onlne tranzactiile, ofera premii substantiale. Daca va faceti cumparaturile de la Dedeman si platiti cu un card de la Mastercard, atunci aveti sansa de a castiga o masina Tesla Model 3, casti Apple AirPods Pro, casti Bang & Olufsen, dar acestea sunt doar unele dintre premii.

Dedeman: Anunt IMPORTANT, ce le Transmite Clientilor Romani

Dedeman tesla mastercard

Dedeman promoveaza campania celor de la Mastercard in cadrul website-ului sau, insa probabil si in magazine, astfel incat romanii sa stie ceea ce pot primi gratuit daca aleg sa profite de tot ceea ce este anuntat.  Mastercard spune ca ofera saptamanal 13 telefoane iPhone 12 Pro, Apple Watch Seria 6 sau casti Apple AirPods Pro, insa o data la doua saptamani ofera camere GoPro Hero9, sau sistem audio Bang & Olufsen, iar cumparaturile facute la Dedeman cu un card de acest gen va pot ajuta sa castigati.

Dedeman nu ofera in mod direct premiile, ci mastercard, care alege castigatorii celor de mai sus, dar si a altor peste 10.000 de premii de valoare mai mica, sau masina Tesla Model 3, premiul cel mare. Mastercard spune ca dupa ce faceti cumparaturile cu un card de-al sau, va trebui sa le inregistrat in website-ul propriu, sau prin SMS, deci daca veti cumpara ceva de la Dedeman, ar fi bine sa nu aruncati bonul de cumparaturi daca va inscrieti.

Dedeman are diverse alte promotii pe care le ofera pentru clientii sai din toata Romania in aceasta perioada, insa trebuie sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este disponibil in mod oficial.