BRD Romania: Clientii Vizati de un Anunt Oficial de Interes

BRD Romania mobilitate

BRD Romania are un nou anunt oficial important pentru clientii sai din toata tara, iar asta in conditiile in care exista foarte multi oameni care se bucura de serviciile pe care banca le ofera chiar acum. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa le ofere romanilor din toata tara o noua actualizare pentru aplicatia de mobile banking pe care ei o folosesc in mod regulat pentru a se bucura de serviciile bancare pe care banca le ofera pentru ei in fiecare zi.

BRD Romania vorbeste in lista de schimbari pe care a publicat-o pentru cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoane si tablete toate modificarile facute, dar vorbim in principal de imbunatatirea experientei. BRD Romania spune ca a imbunatatit experienta generala a aplicatiei in cazul folosirii pe iPhone si Android, astfel ca indiferent ce vedeti dori sa faceti in telefoanele voastre, ar trebui ca lucrurile sa se desfasoare in conditii destul de bune.

BRD Romania: Clientii Vizati de un Anunt Oficial de Interes

BRD Romania spune ca a imbunatatit performantele aplicatiilor pentru iPhone si Android in cazul utilizarii serviciilor de mobile banking, dar e putin probabil ca asta sa se resimta efectiv in folosirea aplicatiilor. Separat de asta, BRD Romania spune ca a rezolvat unele probleme de functionare ale aplicatiilor sale, astfel ca in mod teoretic orice fel de buguri care ar fi existat pana in momentul de fata ar trebui sa fi disparut dupa instalarea noilor versiuni ale aplicatiei.

BRD Romania isi actualizeaza in mod regulat aplicatiile pentru iPhone si Android, de fiecare data incercand sa le ofere utilizatorilor din intreaga tara doar cea mai buna experienta posibila pentru folosirea serviciilor sale. Este recomandat ca de fiecare data cand BRD Romania, sau alta aplicatie bancara ofera o actualizare pentru aplicatia proprie pentru iPhone si Android sa o instalati pentru ca ea ar trebui sa va imbunatateasca experienta generala.

BRD Romania isi distribuie aplicatia pentru iPhone si Android prin App Store si Google Play Store si e recomandabil sa o descarcati gratuit doar de acolo de fiecare data.