DIGI Mobil in Centrul unui Anunt UIMITOR al Autoritatilor

DIGI Mobil succes

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, apropiindu-se de 4 milioane de clienti, iar acum este in centrul unui anunt oficial uimitor venit de la autoritatile din tara noastra.

Conform celor de la ANCOM, in cursul lunii iunie DIGI Mobil a inregistrat de unul singur nu mai putin de jumatate din totalul portarilor facute in retelele din Romania pentru numerele de telefonie fixa si mobila, ceea ce e cu adevarat impresionant.

DIGI Mobil a adus in retea 43.299 de numere de telefonie mobila si 1946 numere de telefonie fixa portate in reteaua sa, pentru un total de 45,245 de numere de telefonie fixa si mobila dintr-un total de 86.856 portate in toata Romania.

Practic vorbim despre o continuare a politicii DIGI Mobil care a adus pana in momentul de fata aproape 4 milioane de clienti in reteaua sa din Romania, iar lucrurile continua in acest ritm inclusiv in aceasta perioada in tara noastra.

DIGI Mobil in Centrul unui Anunt UIMITOR al Autoritatilor

DIGI Mobil reuseste sa aiba de departe cea mai atractiva retea de telecomunicatii din Romania, lunar fiind in topul portarilor in retea, depasind cu mult si fara drept de apel concurenta formata din Orange, Vodafone, Telekom.

Telekom a reusit sa atraga in reteaua sa undeva pe la putin peste o treime din tot ceea ce a atras DIGI Mobil, in timp ce Orange si Vodafone n-au reusit sa atraga fiecare mai mult de un sfert din numarul total al DIGI.

DIGI Mobil are de departe cele mai mici preturi pentru serviciile de telecomunicatii in tara noastra, iar acest lucru ajuta compania sa continue sa inregistreze cifre foarte mari de portari, chiar daca serviciile nu sunt tocmai pe masura asteptarilor.

In ciuda faptului ca performantele retelei DIGI Mobil sunt departe de cele care ar trebui sa fie oferite in mod normal, iata ca pentru romani conteaza mai mult preturile, iar asa compania ramane in topul portarilor in mod constant.

DIGI Mobil va continua si in urmatoarele luni sa atraga multi clienti prin portare in reteaua sa, asa ca ramane doar sa vedem cat de bune vor mai fi rezultatele sale in functie de ofertele pe care le va mai anunta.