WhatsApp: 3 Vesti EXCELENTE pentru Oamenii din Toata Lumea

WhatsApp excelent

WhatsApp ramane cea mai mare platforma de mesagerie din toata lumea, avand peste 2 miliarde de utilizatori care-i folosesc serviciile in fiecare zi, iar pentru ei vin acum si vesti grozave despre care ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la WhatsApp au inceput sa extinda functionalitatea care le permite oamenilor sa trimita poze si clipuri video care dispar dupa ce sunt vazute pentru prima oara, functia fiind foarte similara cu cea oferita de catre Snapchat pentru utilizatori.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata si notificarea oficiala pe care o afiseaza pentru cei care vor beneficia de aceasta functionalitate, indiferent cand anume incepe sa fie ea disponibila pentru telefoanele lor. WhatsApp vrea sa implementeze aceasta functionalitate in iPhone si Android, iar acum a decis sa o extinda pentru si mai multi dintre cei care folosesc aplicatia in propriile telefoane, astfel ca daca va apare o notificare de acest gen, stiti la ce sa va asteptati.

WhatsApp excelent disparut

WhatsApp: 3 Vesti EXCELENTE pentru Oamenii din Toata Lumea

WhatsApp nu se opreste totusi doar aici, iar asta pentru ca tot acum a decis sa extinda pe iPhone si Android utilizarea functiei care ofera posibilitatea de a arhiva intr-un mod complet nou mesajele pe care le primim in conversatii. Noua functie gandita de catre cei de la WhatsApp ne ofera posibilitatea de a arhiva mesajele intr-un asemenea mod incat daca vin mesaje noi in acele conversatii, ele nu mai sunt afisate in ecranul de conversatii, nu mai primim notificari, ele disparand complet.

WhatsApp excelent arhive

WhatsApp a decis deasemenea sa ofere pentru mai multa lume si optiunea de a folosi WhatsApp Web inclusiv cand telefonul pe care avem logat contul nu are o conexiune de internet activa, o functie asteptata de multa vreme. Puteti vedea mai jos cum arata aceasta functionalitate, cei care au activata de catre WhatsApp optiunea de a folosi WhatsApp Web fara conexiune de internet pe telefonul principal avand afisat un mesaj specific in interfata platformei.

WhatsApp excelent internet

WhatsApp va lansa in mod oficial toate aceste 3 schimbari majore cand ele vor fi 100% pregatite pentru a fi oferite, indiferent de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample.