DIGI Romania: Mesaj OFICIAL, ce le Transmite Clientilor Azi

DIGI Romania silverstone

DIGI Romania are un mesaj oficial care ii vizeaza pe clientii din toata Romania, iar daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa stii ceea ce iti transmite operatorul de telecomunicatii chiar in acest moment. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa ii anunte pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca duminica, 18 iulie, vor avea posibilitatea de a urmari prin DIGI 4K marele premiu de Formul 1 al Marii Britanii, de la Silverstone.

DIGI Romania are obiceiul de a ii bucura pe clientii sai din toata Romania cu surprize de acest gen, astfel ca acum vorbim despre un mesaj foarte interesant pe care il transmite catre ei. DIGI 4K este un canal de telviziune care a fost gandit special pentru a fi facute transmisiuni de acest gen, iar cei de la DIGI Romania incearca sa-i atraga nu doar pe microbisti catre acest canal de televiziune, ci inclusiv pe cei care iubesc Formula 1, dar nu numai.

DIGI Romania: Mesaj OFICIAL, ce le Transmite Clientilor Azi

DIGI Romania silverstone formula 1

DIGI Romania transmite o varietate de evenimente sportive in mod regulat, totul la pretul de doar 5 LEI pe luna, si exista destule pe care sa le puteti urmari in fiecare weekend, si nu numai. In cazul Marelui Premiu de Formula 1 de la Silverstone, din Marea Britanie, DIGI Romania spune ca totul va incepe in data de 18 iulie la ora 17:00, deci stiti de cand anume ar trebui sa deschideti televizoarele pentru a vedea totul in formatul 4K al canalului.

DIGI Romania ofera posibilitatea de a accesa canalul DIGI 4K pentru oricare dintre clientii din Romania care au un televizor capabil sa redea continut in format 4K si vor sa plateasca 5 LEI pe luna. E foarte important sa stiti ca daca nu aveti un televizor capabil sa redea continut 4K nu puteti avea acces la DIGI 4K, deci nu va ganditi ca veti putea vedea totul la o rezolutie mai mica, dar totusi superioara celorlalte canale, pentru ca e imposibil fara compatibilitate 4K.

DIGI Romania ofera mai multe detalii despre DIGI 4K direct pe website-ul sau, asa ca acolo puteti afla toate informatiile si cu privire la evenimentele care sunt transmise in aceasta perioada.