Kaufland: Foarte IMPORTANT Mesaj pentru Milioane de Romani

Kaufland resetare

Kaufland transmite un mesaj extrem de important pentru toti romanii din toata tara in aceasta zi, iar asta pentru ca vorbim despre o problema extrem de serioasa despre care mult mai multa lume ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la Kaufland vorbesc despre faptul ca incurajeaza reciclarea, iar de astazi vor incepe sa-i compenseze pe clientii din Craiova pentru acest comportament, asa cum face si in alte orase din Romania in care are proiecte similare.

Kaufland a decis sa actioneze la fel in alte zone din Romania pentru ca problema in sine este una extrem de importanta, iar in tara noastra ea nu e privita suficient de serios de toata lumea. In ciuda acestui lucru, cei de la Kaufland spun ca la fiecare 5 ambalaje reciclate de catre clienti la automatele de reciclare clientii vor primi 20% reducere pentru o anumita categorie de produse care este vanduta in hypermarket-urile sale din tara.

Kaufland: Foarte IMPORTANT Mesaj pentru Milioane de Romani

Kaufland spune ca lunar actualizeaza categoria de produse pentru care ofera aceasta reducere speciala pentru cei care aleg sa recicleze ambalajele, deci puteti beneficia in fiecare luna de altceva. Kaufland spune ca si in Craiova a adus aparate care sunt capabile sa primeasca sticle de plastic si aluminiu cu volum de pana la 3 litri, in cazul primelor, asa cum se intampla si in alte orase din Romania in care a decis deasemenea sa sustina reciclarea in randul clientilor.

Kaufland nu e primul lant de hypermarket-uri care a decis sa incurajeze reciclarea in randul clientilor din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre un trend in plina expansiune in tara noastra. In afara Romaniei se recicleaza mult mai mult, iar clientii primesc inapoi o parte din banii cheltuiti pe sticlele de plastic, sau de sticla, ori chiar aluminiu, astfel ca ceea ce vedem la Kaufland ar trebui sa fie oferit de catre toate lanturile de hypermarket-uri.

Kaufland ofera pe website-ul sau mai multe detalii despre proiectele prin care recompenseaza reciclarea in Romania, si ar fi bine sa va uitati la detalii pentru a vedea unde puteti recicla si voi.