Netflix: Decizia IMPORTANTA pentru Milioane dintre Abonati

Netflix constanta

Netflix continua sa fie cea mai mare platforma de streaming video la cerere la nivel global, iar asta in conditiile in care pandemia inca va mai tine oamenii in case din cauza noii variante delta care se raspandeste extrem de rapid. In anul 2020 Netflix a inregistrat o crestere incredibila a numarului de abonati dupa ce masurile de carantinare luate pe intregul glob au fortat oamenii sa ramana inchisi in case, iar aceasta situatie s-ar putea repeta si pe final de 2021.

Netflix a luat totusi in cursul anului trecut o serie de decizii care n-au adus totusi prea multa bucurie pentru milioane de clienti din toata lumea, iar asta pentru ca a crescut preturile abonamentelor in anumite zone. Netflix a avut de suportat costuri mult mai mari cu infrastructura si licentierea de continut, pe masura ce nu a putut produce altul nou, iar in unele tari a crescut preturile abonamentelor fara prea multe avertismente oferite in prealabil pentru clienti.

Netflix: Decizia IMPORTANTA pentru Milioane dintre Abonati

Netflix nu a facut inca acest pas si in Uniunea Europeana, iar desi aparusera zvonuri care sugerau ca preturile abonamentelor vor creste, inclusiv in Romania, compania a decis deocamdata ca nu e cazul de asemenea schimbari. Decizia celor de la Netflix de a mentine neschimbate preturile abonamentelor in Europa, si nu numai, ne ajuta sa ne bucuram de continut grozav fara a plati foarte mult pentru el, in tara noastra existand milioane de clienti activi.

Netflix a facut o serie de cresteri de preturi pentru abonamentele sale la inceputul anului 2021, si se specula ca ele vor continua pana in vara in diverse tari, dar decizia privind Europa a fost alta. Desi Netflix nu a crescut preturile abonamentelor si in Europa, asta nu inseamna ca nu invsteste masiv in productia de continut pentru abonatii sai, ba din contra, compania anuntand ca va cheltui si in 2020 tot 20 de miliarde de dolari pentru continut.

Netflix ar putea creste oricand preturile abonamentelor pe care le vinde, in general aceste cresteri fiind de cam 1 euro, deci nu foarte mari, dar totusi ne putem astepta ca ele sa apara in orice moment.