Telekom: Mesajul OFICIAL pentru Clienti, ce Transmite Astazi

Telekom botosani fcsb

Telekom transmite un mesaj foarte important astazi pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o veste excelenta care ar trebui sa ajunga in atentia tuturor. Mai exact, cei de la Telekom au decis sa le spuna romanilor ca diseara pot urmari meciul de fotbal dintre FCSB si Botosani incepand cu ora 20:30 pe postul de televiziune Telekom Sport 1, totul fara prea multe batai de cap, daca vor cu adevarat sa faca acest lucru.

Telekom stie prea bine cat de mare este intresul romanilor pentru asemenea tipuri de evenimente importante, astfel ca vestile de astazi vin ca unele extrem de bune pentru toti cei care sunt dornici sa vada meciuri. Desigur ca pentru a urmari meciul prin postul de televiziune cand nu sunteti acasa va trebui sa aveti un cont pentru Telekom TV, iar cei de la Telekom ofera accesul gratuit pentru anumite abonamente, deci s-ar putea sa il primiti.

Telekom: Mesajul OFICIAL pentru Clienti, ce Transmite Astazi

Telekom ofera acces la o varietate de evenimente sportive prin intermediul Telekom Sport pentru clientii din toata Romania, fie ca e vorba despre cei care au abonamente de televiziune, sau de internet. Meciurile din Liga 1 sunt unul dintre punctele forte pentru Telekom in ceea ce priveste canalul sau de sport, astfel ca vestile sunt excelente pentru cei care sunt cu adevarat dornici sa profite de ceea ce ofera in momentul de fata grupul de telecomunicatii in Romania.

Telekom ii atentioneaza de fiecare data pe clienti in legatura cu faptul ca se pot bucura de acces la evenimentele sportive de acest gen din Romania, astfel ca nu trebuie sa le ratati daca nu aveti de ce. Din pacate cei de la Telekom nu au si Eurosport disponibil printre canalele de sport care sunt disponibile pentru clientii care au abonamente de internet, sau televiziune, asa ca e important sa stiti si acest lucru daca sunteti interesati de oferte.

Telekom ofera mai multe detalii despre toate serviciile de televiziune si internet pe care le ofera, asa ca puteti gasi online mai multe informatii despre tot ceea ce este disponibil.