Android: 2 Schimbari Mult Asteptate pentru Toate Telefoanele

Android capturi

Android are parte de o multitudine de schimbari noi pregatite de catre cei de la Google pentru telefoanele din intreaga lume, iar doua dintre ele au devenit disponibile impreuna cu cea mai recenta actualizare a versiunii 12. Mai exact, Google implementeaza intr-un final posibilitatea de a face capturi de ecran pe ma imulte niveluri ale unei interfete, dar in acelasi timp implementeaza si noutati pentur rotirea automata a ecranului cand intoarcem telefoanele mobile.

Android are prima dintre cele doua schimbari asteptata de catre foarte multa lume de si mai multa vreme, Google promitand in cateva randuri ca va implementa noutatile, iar acum o si face pentru telefoane. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta noua functie care vine ca o surpriza extrem de buna pentru Android in versiunea 12, mai ales ca ea pare sa fie implementata si destul de bine chiar daca deocamdata sistemul de operare e in versiune beta.

Android capturi ecran

Android: 2 Schimbari Mult Asteptate pentru Toate Telefoanele

Android schimba si felul in care pivoteaza ecranul telefoanelor, compania Google facand unele schimbari pentru animatii, dar si felul in care sunt afisate informatiile, astfel ca procesul va fi mai rapid cu 25%. Din pacate, diversii producatori de telefoane cu sistem de operare Android au testat fiecare in parte diverse metode de a roti ecranele telefoanelor, unele aducand mult lag in interfata cand acest lucru se intampla, insa schimbarile de acum ar treui sa faca experienta mai fluida.

Android are deasemenea in versiunea beta 3 a noului update implementate si butoane care permit dezactivarea mai rapida a camerei si microfonului pentru toate aplicatiile, deci ele nu le vor mai putea accesa. Nu trebie sa uitam nici sistemul care ne va permite sa incepem sa ne jucam chiar daca un joc este descarcat partial in telefoanele Android, aceasta fiind una dintre cele mai mari schimbari implementate pana in momentul de fata de catre Google pentru noi.

Android va avea versiunea 12 lansata in mod oficial de catre compania Google undeva prin luna august, insa pana ca ajunge actualizarea la toata lumea va mai dura destul de mult.