ING Bank: ATENTIONARE Oficiala pentru Clientii din Romania

ING Bank lucreaza

ING Bank are o atentionare foarte importanta pentru clientii sai din Romania, iar asta deoarece urmeaza sa faca o serie de schimbari despre care unii dintre ei ar trebui sa stie chiar acum. Mai exact, cei de la ING Bank ii anunta pe clientii care au conturi pentru persoane juridice in legatura cu faptul ca versiunea serviciului de internet banking dedicata lor urmeaza sa treaca printr-o serie de lucrari de mentenanta in cursul acestei nopti, deci va fi indisponibila.

ING Bank vine cu aceasta atentionare pentru ca exista multi romani care ar trebui sa stie despre ceea ce se intampla astazi in legatura cu serviciile pe care le ofera, mai ales ca ei nu le vor putea folosi. ING Bank spune ca intre orele 23:00 si 00:00 ale zilei de 16 iulie va efectua lucrari de mentenanta pentru serviciul ING Business, astfel ca ar trebui sa fie indisponibil atat in versiunea web, cat si in versiunea accesibila din cadrul aplicatiei pentru telefoane.

ING Bank imbunatateste platforma ING Business in 16 iulie

ING Bank lucreaza afaceri

ING Bank nu efectieaza foarte des lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera, insa atunci cand o face, vorbim despre perioade destul de scurte de indisponibilitate in ceea ce le priveste. Deocamdata nu stim foarte clar si ce anume va schimba ING Bank pentru serviciul sau dedicat companiilor, insa cel mai probabil nu vorbim despre modificari majore, sau cel putin asa ar trebui sa stea situatia in momentul de fata, dar probabil ca vom afla mai multe in perioada urmatoare.

ING Bank lucreaza constant pentru a le oferi clientilor din toata Romania doar cele mai bune servicii indiferent daca ei beneficiaza de cele pentru companii, sau persoane fizice. Platformele online ale celor de la ING Bank sunt o componenta centrala a strategiei de a le oferi clientilor cea mai buna experienta posibila pentru utilizarea serviciilor proprii, astfel ca imbunatatirea lor constanta este esentiala.

ING Bank anunta intotdeauna in prealabil lucrarile de mentenanta de acest gen, asa ca daca vor mai fi si altele, vom afla cu siguranta in avans despre momentele in care ele vor avea loc.