BRD Romania: Mesaj Oficial cu ATENTIONAREA pentru Clienti

BRD Romania terminal

BRD Romania are un mesaj oficial important pentru clientii sai din toata tara, iar asta pentru ca vine cu o serie de informatii despre care toti ar trebui sa stie, dar si pe care toti ar trebui sa le aplice. Mai exact, BRD Romania ofera informatii cu privire la siguranta cardurilor clientilor sai, ele avand menirea de a ii proteja pe romanii care isi folosesc cardurile bancare pentru a face plati la POS-urile comerciantilor din Romania, ceva ce se intampla destul de des in fiecare zi.

BRD Romania le spune in primul rand clientilor din toata tara sa fie atenti atunci cand platesc la un POS sa faca plata cu terminalul in fata lor, fara sa-i permita angajatului sa mearga intr-o alta zona cu al lor card. Aceaste recomandare are la baza faptul ca atunci cand angajatul pleaca cu cardul din fata clientului, el poate face o copie a acelui card, el putand fi clonat, iar mai apoi banii clientului BRD Romania pot fi retrasi de la alte bancomate foarte rapid.

BRD Romania recomanda prudenta la platile facute la POS

BRD Romania le recomanda deasemenea clientilor sa verifice cu atentie suma de plata inscrisa pe POS inainte de a autoriza efectiv respectiva plata cu PIN-ul cardului, astfel incat sa evite o plata de o valoare prea mare. In cazul in care vi se cere sa semnati o chitanta emisa de catre POS, cei de la BRD Romania va recomanda sa va uitati cu atentie la suma care este inscrisa pe acea chitanta pentru a nu exista apoi probleme cu autorizarea unor plati prea mari.

BRD Romania mai are o recomandare legata de POS-uri si spune ca in cazul in care exista tranzactii nefinalizate, ar trebui sa pastram bonurile emise de catre terminale pentru a avea dovada ca plata nu a fost completata. Aceste recomandari ale BRD Romania privind plata la POS-uri folosind cardurile emise de catre banca vin in contextul in care clientii pot fi foarte usor pacaliti pentru a avea banii furati, ceva ce din pacate se intampla destul de des.

BRD Romania mai are si alte recomandari foarte importante cu privire la platile fizice si online, insa si privind folosirea cardurilor la bancomatele din toata tara, daca avem nevoie de asa ceva.