LIDL Romania: Surprizele Oficiale Oferite GRATUIT Romanilor

LIDL Romania electro

LIDL Romania inca ofera in aceasta perioada o serie de surprize gratuite pentru clientii sai din toata tara, iar astazi vorbim despre una care n-ar trebui trecuta cu vederea de catre cei interesati de ea. Mai exact, cei de la LIDL Romania le ofera in mod gratuit clientilor din Romania posibilitatea de a castiga premii in electrocasnice si vouchere valorice daca aleg sa cumpere produse bio din magazinele sale din toata tara, dar nu neaparat in cantitati mari.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie speciala pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, deci oricine poate profita de ea chiar acum, iar daca nu stiati daca ar trebui sa profitati de tot, atunci e bine sa o faceti. LIDL Romania stie foarte bine cat de mare este interesul romanilor pentru ofertele de acest gen, astfel ca ofera gratuit 5 mixere cu bol de la Electrolux si 10 vouchere valorice de 100 de LEI fiecare pentru oricine este ales castigator.

LIDL Romania ofera gratuit premii pentru cumparaturile bio

LIDL Romania electro bio

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie ca parte a celui de-al doilea sezon al serialului Bio cu tine, iar pentru a participa trebuie sa faceti cumparaturi de minim 70 de LEI din magazinele sale, care sa includa si produse bio. Nu conteaza ce valoare au acele produse bio cumparate de catre voi, important fiind ca ele sa se afle pe bonurile de cumparaturi, iar asa puteti sa va inscrieti in campania celor de la LIDL Romania direct de pe website-ul lor, dupa cumparaturi.

LIDL Romania impune pastrarea bonului de cumparaturi pentru a confirma faptul ca achizitia a fost facuta efectiv din magazinele sale, deci el va fi necesar pentru a putea intra in posesia premiului. Separat de acest concurs cei de la LIDL Romania mai au si altele in plina desfasurare in aceasta perioada din an, asa ca trebuie doar sa va orientati in functie de ceea ce va intereseaza cu adevarat sa cumparati din oricare dintre magazinele sale.

LIDL Romania mai are si alte oferte grozave disponibile pentru clientii din toata tara, astfel ca pe website-ul sau veti gasi toate ofertele pe care ar trebui sa le aveti in vedere in aceasta perioada.