Orange: Beneficiul GRATUIT 7 zile pentru Milioane de Clienti

Orange pasiune

Orange isi surprinde clientii din toata Romania cu un mesaj despre care oricine ar trebui sa afle chiar acum pentru ca timp de 7 zile ei se pot bucura gratuit de ceva care ar putea fi perfect in aceasta perioada. Cei de la Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura gratuit de Orange Games pentru o perioada de 7 zile si de a incerca oricare dintre jocurile care sunt disponibile in cadrul acestei platformei importante.

Orange continua seria surprizelor prin care le ofera beneficii gratuite pentru clientii din toata Romania, iar aceasta gratuitate de 7 zile este o noua dovada a faptului ca pune accent pe dorintele clientilor. Platforma Orange Games a fost facuta de catre cei de la Orange special pentru a le oferi oricaror clienti din Romania posibilitatea de a se bucura de jocuri grozave fara reclame oricand vor, accesul la platforma costand in mod normal 1.18 euro pe luna.

Orange ofera 7 zile de acces gratuit pentru Orange Games

Orange are aceasta platforma speciala cu jocuri disponibila de foarte multa vreme, si a oferit la un moment dat inclusiv o luna de acces gratuit pentru clientii care au fost dornici sa o incerce. Orange are o varietate de jocuri disponibile pentru testare in cadrul acestei platforme, unele dintre ele foarte populare, dar in cadrul ei sunt disponibile fara reclame sau in-app purchase-uri, asa cum sunt oferite in mod obisnuit in magazinele de aplicatii pentru iOS si Android.

Orange permite accesarea gratuita a Orange Games dupa ce descarcati aplicatia din magazinul de aplicatii pentru telefonul vostru, iar cand o deschideti veti putea beneficia si de accesul gratuit. Dupa saptamana in care aveti disponibil accesul gratuit in aplicatia celor de la Orange va trebui sa platiti 1.18 euro pe luna pentru a o putea folosi in continuare, o suma infima pentru ceea ce ofera, asa ca decizia de a continua ramane la voi.

Orange mai are deasemenea si alte surprize grozave pentru clientii din toata Romania, iar pe website-ul operatorului gasiti toate informatiile importante in legatura cu ele.