WhatsApp: Doua Vesti EXCELENTE pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp intarire

WhatsApp are doua vesti excelente pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, iar asta pentru ca au fost luate doua decizii extrem de importante pentru utilizatorii din intreaga lume. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa treaca la urmatorul nivel cu testarea a doua schimbari extrem de importante pentru iPhone si Android, iar aici vorbim despre backup-urile criptate pe de o parte, plus incarcarea de poze si clipuri video in format HD in conversatiile noastre.

WhatsApp a avut descoperite aceste schimbari foarte importante chiar in cursul acestei luni, iar acum iata ca ele ajung sa fie oferite in mod oficial de catre companie pe iPhone si Android, dar numai in versiune beta acum. Zilele trecute a fost raportata inceperea testarii noilor functii in versiunea beta pentru Android a aplicatiei WhatsApp, iar includerea in cea pentru iPhone va avea loc cu siguranta in perioada imediat urmatoare pentru utilizatorii care o folosesc.

WhatsApp: Doua Vesti EXCELENTE pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp intarire securitate

WhatsApp stie foarte bine cat de importante sunt aceste doua schimbari pentru utilizatorii din intreaga lume, mai ales ca functia privind criptarea backup-urilor completeaza strategia sa de criptare a conversatiilor. Cei de la WhatsApp se lauda de ceva vreme cu acest sistem chiar daca el este incomplet atat timp cat backup-urile cu mesajele din conversatii pot fi accesate de catre oricine le obtine din iCloud, sau Google Drive, in orice moment.

WhatsApp intarire calitate

WhatsApp vrea acum sa rezolve inclusiv aceasta problema pe care a raportat-o foarte multa lume pana in momentul de fata, iar schimbarile din versiunile beta ale aplicatiei vin ca o veste grozava. Desigur ca de la simpla implementare in versiunea beta a aplicatiei WhatsApp si pana la lansarea intr-o versiune finala este cale lunga, insa compania americana va lucra cu siguranta pentru a ne oferi tot ceea ce avem nevoie pentru a ne bucura de schimbari.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari importante pregatite pentru toata lumea, ele fiind programate pentru a fi lansate in viitorul nu foarte indepartat pentru noi toti.