Windows 10: Foarte IMPORTANTA Decizie Oficiala a Microsoft

Windows 10 mentinere

Windows 10 are dezvaluita in mod oficial o foarte importanta decizie pe care compania Microsoft a luat-o si care vine ca o veste excelenta pentru cei care folosesc sistemul de operare in momentul de fata in intreaga lume. Mai exact, cei de la Microsoft au decis ca Windows 10 va avea parte de inca 5 ani de actualizari pentru versiunea 21H2, inainte ca Windows 11 sa fie lansat in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume care il pot instala in propriile PC-uri.

Windows 10 are aici parte de o decizie oficiala care este mai mult o promisiune a celor de la Microsoft de a nu isi bate joc de oamenii care au decis sa cumpere sistemul sau de operare pentru propriul PC. Windows 10 are 1.3 miliarde de utilizatori activi zilnic in intreaga lume, o cifra extrem de importanta care ne arata totusi faptul ca exista foarte multe persoane care vor avea nevoie de actualizari pentru sistemul de operare folosit in fiecare zi.

Windows 10: Foarte IMPORTANTA Decizie Oficiala a Microsoft

Windows 10 va avea versiunea 21H2 lansata de catre cei de la Microsoft in cursul urmatoarelor luni, iar ea va fi elementul central al deciziei de a oferi in continuare suport pentru sistemul de operare in viitor. Microsoft e si cam obligata sa ofere suport atat de lung pentru utilizatorii Windows 10, iar asta din cauza faptului ca Windows 11 nu le va permite chiar oricaror oameni sa faca upgrade din cauza cerintelor pentru instalarea pe anumite PC-uri, deci situatia va fi destul de complexa.

“Windows 10, versiunea 21H2 va avea un set de caracteristici axat pe productivitate și securitate, prioritizat pentru a satisface nevoile clienților noștri pe baza feedback-ului. Noile caracteristici axate pe productivitate, management și securitate includ. Având în vedere continuarea angajării sporite a computerului pentru jocuri, învățare și lucru la distanță și hibrid, vom livra Windows 10, versiunea 21H2 folosind tehnologia de service (ca cea utilizată pentru procesul de actualizare lunară). Pentru utilizatorii consumatori sau comerciali cu dispozitive care rulează versiunea 2004 sau ulterioară, actualizarea Windows 10, versiunea 21H2 va avea o experiență de instalare rapidă. Deoarece această versiune de Windows 10 este vizată pentru a doua jumătate a anului 2021.”

Windows 10 va avea totusi parte de atentia Microsoft, dar nu in aceeasi masura ca si pana acum, iar asta pentru ca majoritatea atentiei va fi concentrata pe Windows 11, asa cum e si normal, de altfel. Am mai vazut si in trecut ca atunci cand se lanseaza o versiune noua a sistemului de operare al celor de la Microsoft, cea veche ramane uitata, asa ca e de asteptat ca acelasi lucru sa se intample inclusiv acum cu Windows 10 si lansarea Windows 11.

Windows 10 va avea mai multe detalii despre versiunea 21H2 oferite in perioada urmatoare de catre compania Microsoft, asa ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit in mod oficial.