Facebook aduce “Expertii” in Grupurile din Reteaua de Socializare

Facebook experti

Facebook a decis sa faca o schimbare surprinzatoare in cadrul retelei sale de socializare, mai exact sa ofere posibilitatea ca in cadrul grupurilor de conversatii sa permita identificarea anumitor persoane ca “experti” in anumite domenii, ceva ce pana acum nu a fost posibil.

Facebook implementeaza aceasta schimbare pentru a combate dezinformarea in cadrul retelei sale de socializare, ceva ce se intampla foarte des, dar acum administratorii grupurilor au si ocazia de a combate informatiile false cu “experti” in diverse subiecte.

Facebook le va permite administratorilor sa ofere titlul de “expert” pentru oricine din cadrul unui grup, astfel ca nu exista limite din acest punct de vedere, dar compania se bazeaza pe faptul ca administratorii vor face alegerile potrivite in ceea ce priveste platforma.

A fost lansata o nouă modalitate prin care administratorii pot recunoaște membrii informați din grupul lor, desemnându-i ca experți de grup. Administratorii au acum capacitatea de a selecta membri specifici din comunitățile lor care se remarcă, împuternicindu-i să joace un rol mai semnificativ.

Facebook experti grupuri

După acceptarea acestui rol, experții grupului vor primi o insignă lângă numele lor din grup, ceea ce face mai ușor pentru membrii grupului să identifice postări informative și comentarii de la experți desemnați. Disponibili acum pentru a selecta grupuri pe desktop și mobil, administratorii pot colabora cu experți în grup pentru a găzdui întrebări și răspunsuri, pentru a împărtăși perspective asupra unui subiect și pentru a răspunde la întrebări.

Administratorii au acum capacitatea de a selecta membri specifici din comunitățile lor care se remarcă, împuternicindu-i să joace un rol mai semnificativ. Administratorii pot colabora cu experți de grup pentru a găzdui întrebări și răspunsuri, pentru a împărtăși perspective asupra unui subiect și pentru a răspunde la întrebări.