Guvernul Romaniei: Avertisment Privind Falsificarea Certificatelor de Vaccinare

Guvernul Romaniei falsificare certificate vaccinare

Guvernul Romaniei a emis o avertizare foarte importanta pentru romanii din toata tara care sunt in cautare de certificate de vaccinare false, iar asta pentru ca ar trebui sa stie exact ce se intampla in aceasta situatie, si ce valoare mai au ele.

“Pe Telegram circulă, în anumite grupuri, o ‘ofertă’ pentru falsificarea adeverinței de vaccinare, care ar certifica faptul că deținătorul a trecut prin acest proces.
Vorbim despre falsificarea unui document, acțiune ce atrage automat consecințe penale. Cei care falsifică aceste adeverințe riscă de la 6 luni la 3 ani de închisoare, iar beneficiarii se pot alege cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă penală, pentru uz de fals.
Mulțumim urmăritorilor care ne notifică despre existența unor astfel de tentative! Pentru cei care raportează atacuri sau încercări de atac prin mesaj către conturile de social media ale CERT-RO, avem rugămintea să ne transmiteți deopotrivă datele despre incident la adresa de e-mail , pentru a accelera investigația. Totodată, dacă aveți nevoie de a consulta un specialist, sunați la numărul de urgență 1911!”