LIDL Romania: Vestea Grozava, ce Primesc GRATUIT Clientii

LIDL Romania Coca Cola

LIDL Romania isi surprinde din nou clientii din toata Romania cu o veste grozava despre care toti ar trebui sa stie in aceasta perioada pentru ca vorbim despre un mesaj extrem de important care ar trebui adus in atentia oamenilor. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca desfasoara o noua promotie speciala pentru clientii din Romania care cumpara produsele celor de la coca cola si le ofera prosibilitatea de a castiga o varietate de premii gratuite.

LIDL Romania vine cu aceasta noua surpriza gratuita fara sa fi fost anuntat in prealabil vreo posibila decizie de a face acest lucru, insa chiar si asa vorbim despre vesti grozave pentru toata lumea. Coca Cola sarbatoreste 30 de ani de existenta pe piata din Romania, iar cu ocazia aceasta a decis sa colaboreze cu LIDL Romania pentru a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga 30 de mini coolere si 15 pickup-uri clasice, totul gratuit in aceasta perioada.

LIDL Romania: Vestea Grozava, ce Primesc GRATUIT Clientii

LIDL Romania Coca Cola Premii

LIDL Romania le spune clientilor din Romania ca pentru a participa la aceasta promotie speciala trebuie doar sa cumpere produsele Coca Cola din magazinele sale in cuantum de minim 10 LEI. Nu conteaza daca veti cumpara sucuri Coca Cola, Fanta, sau Sprite, important fiind doar ca suma de achizitie sa fie de minim 10 LEI, sa scanati cardul LIDL Plus la casa de marcat cand faceti achizitia, iar apoi sa inscrieti bonul de cumparaturi in website-ul campaniei.

LIDL Romania spune ca aceasta promotie speciala desfasurata in parteneriat cu cei de la Coca Cola este desfasurata in toate magazinele din toata tara, astfel ca puteti sa cumparati produsele de oriunde. Daca nu aveti un card LIDL Plus, atunci nu veti putea participa in promotie, deci ar fi bine sa va faceti unul in prealabil pentru a va putea bucura de oferta speciala pe care lantul de supermarket-uri o are in momentul de fata pentru toti romanii.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie din data de 19 iulie si pana pe 15 august, decia veti suficient timp pentru a castiga oricare dintre cele 45 de premii care sunt puse in joc pentru noi.