WhatsApp: Alerta din Aplicatia pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp validitate

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, peste 2 miliarde de persoane folosind-o in fiecare zi pentru a se bucura de functiile sale, iar pentru ei a fost implementata in aplicatie o noua alerta. Vorbim despre o alerta care devine vizibila in momentul in care utilizatorii WhatsApp aleg sa vizualizeze o poza, sau un clip video, care au fost trimise cu functia care permite vizualizarea lor o singura data inainte de a disparea.

WhatsApp ne va permite sa trimitem poze si clipuri video care dispar automat dupa ce sunt vazute o singura data, functionalitate care deja exista in alte aplicatii de mesagerie, dar care in aceasta abia acum ajunge. Daca o persoana ne trimite o poza, sau un clip video, iar in termen de 14 zile noi nu le accesam, atunci mesajul de alerta de mai jos va fi afisat deoarece acel continut va fi automat sters din conversatie ca o masura de precautie pentru expeditor.

WhatsApp: Alerta din Aplicatia pentru Toate iPhone, Android

WhatsApp validitate mesaj

WhatsApp ne va cere, in aceasta situatie, sa ii spunem expeditorului sa ne retrimita respectiva imagine, deci ele nu vor ramane pentru totdeauna in conversatii, asa cum se intampla si cu pozele obisnuite primite. Stiti deja ca dupa o anumita perioada de timp dispar din conversatii preview-urile pentru pozele primite de la alte persoane, ele trebuind descarcate din nou din serverele companiei WhatsApp pentru a putea fi vazute de catre noi, totul fiind facut automat.

WhatsApp schimba regulile in cazul pozelor si clipurilor video care expira dupa ce sunt deschise o singura data, in aceasta sitautie ele fiind sterse la 14 zile dupa trimitere daca nu sunt deschise. Practic politica WhatsApp e usor modificata pentru a oferi mai multa securitate pentru pozele si clipurile video trimise de catre utilizatorii sai, iar aceasta este, pana la urma, o veste grozava.

WhatsApp inca nu a detaliat aceste schimbari majore pentru platforma sa, insa o va face in mod sigur pentru ca vorbim despre o serie de noutati foarte importante oferite pentru noi.