BANCA Transilvania: Anuntul Surpriza, ce Ofera Gratuit Acum

0

BANCA Transilvania bauturi

BANCA Transilvania are o noua surpriza grozava pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva de ce nu foarte multi cereau ca vor primi, dar iata ca se intampla si lucruri bune. BANCA Transilvania a hotarat sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga vouchere pentru reducere la filmele din cadrul TIFF daca platesc bauturile de la festival folosind BT Pay, ceva ce poate bucura multa lume.

BANCA Transilvania vine cu aceasa surpriza foarte interesanta fara sa fi dezvaluit in avans ca intentioneaza sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a obtine asa ceva in mod gratuit. Chiar si in aceste conditii, daca va plac filmele din cadrul TIFF, atunci ati putea sa profitati de promotia pe care cei de la BANCA Transilvania o desfasoara pentru a vedea filmele favorite la preturi mult ma ibune decat in mod obisnuit, si totul cu ajutorul BT Pay.

BANCA Transilvania: Anuntul Surpriza, ce Ofera Gratuit Acum

BANCA Transilvania le ofera clientilor romani posibilitatea de a folosi BT Pay pentru a face plati cu telefonul intr-un mod mult mai usor decat o fac folosindu-si doar cardurile de cumparaturi. Aceasta optiune este oferita doar pentru clientii BANCA Transilvania care au telefoane Android, iar asta pentru ca in cazul celor care au iPhone poate fi utilizat Apple Pay pentru a face plati cu telefonul atunci cand nu dorim sa ne folosim cardurile bancare pentru tot.

BANCA Transilvania da de inteles ca voucherele cu reducere pentru filmele de la TIFF sunt oferite in mod automat pentru clienti in cadrul BT Pay, sau prin email, in momentul in care fac plati pentru bauturi la eveniment. Ele vor putea fi folosite apoi pentru a obtine reduceri la biletele pentru filmele din cadrul TIFF, astfel ca ar fi bine sa profitati de aceasta promotie speciala in perioada limitata de timp in care ea este oferita pentru clientii din Romania.

BANCA Transilvania este sponsor al TIFF, evenimentul desfasurandu-se anul acesta intre 23 iulie si 1 august, deci aveti suficient timp pentru a obtine reduceri pentru filmele pe care doriti sa le vedeti.