Windows 10: Problema Enervanta care inca Nu este Rezolvata

Windows 10 cadere

Windows 10 a avut foarte multe probleme rezolvate in actualizarea majora care a fost lansata in luna iunie de catre compania Microsoft pentru PC-uri, insa printre ele nu se afla si una care enerveaza destul de multa lume, din pacate. Windows 10 are o problema cu framerate-ul in jocuri, iar cei care se joaca de pe PC-uri au observat cu destul timp in urma aceasta problema, au raportat-o catre Microsoft, compania stie despre ea, insa inca nu a rezolvat-o.

Windows 10 genereaza probleme foarte enervante din cauza bugurilor pe care Microsoft inca nu a reusit, sau nu a vrut, sa le rezolve din moment ce a avut si alte probleme serioase de rezolvat, asa ca lumea e nemultumita. Din pacate, acest bug genereaza probleme cu reducerea framerate-ului in jocuri si mici blocaje neasteptate in timpul jocului, iar asta poate fi extrem de enervant, in special in FPS-uri, sau jocuri de tip racing, iar lumea se plange constant de asta.

Windows 10: Problema Enervanta care inca Nu este Rezolvata

Windows 10 ar fi trebuit sa aiba problema aceasta rezolvata cu actualizarea din iunie, insa nu toata lumea e multumita de ceea ce se intampla, o buna parte dintre cei care se joaca de pe PC-uri raportand faptul ca situatia nu e buna. Unii speculeaza ca aceasta problema din Windows 10 are legatura cu profilurile pentru controlarea consumului de energie a PC-urilor, insa alegerea celui cu performante ridicate nu pare sa rezolve problema, cel putin nu pentru toata lumea.

Windows 10 este cel mai folosit sistem de operare pentru PC-uri, iar foarte multa lume se joaca de pe calculatoare, deci Microsoft ar trebui sa rezolve problema pentru toata lumea cat mai repede, desi inca se chinuie cu ea. Daca ati avut problema si inca nu ati instalat actualizarea din iunie pentru Windows 10, dar aveati asteptari ca problema cu jocurile e rezolvata, ei bine imi pare rau sa va dezamagesc, dar e posibil sa nu aveti parte de ceea ce sperati.

Windows 10 va mai fi actualizat in lunile urmatoare de catre cei de la Microsoft, iar sansele ca o rezolvare pentru aceasta problema sa vina sunt mari, doar ca nu se stie cand anume se va intampla acest lucru.