DIGI Romania: Important Mesaj OFICIAL Milioanelor de Clienti

DIGI Romania jocurile olimpice

DIGI Romania vizeaza milioane de clienti din toata Romania cu un foarte important mesaj oficial al carui menire este de a le aduce in atentie ceva ce nu toti stiau ca pot avea in aceasta perioada. Mai exact, cei de la DIGI Romania le transmit milioanelor de clienti care ii folosesc serviciile de televiziune faptul ca pot urmari transmisiunile de la Jocurile Olimpice in format 4K prin intermediul postului de televiziune Eurosport 4K, din grila sa.

DIGI Romania vine cu acest important mesaj oficial pentru milioanele de clienti romani deoarece vorbim despre ceva de care ei trebuie sa profite acum, cat inca mai au ocazia de a face asta. Jocurile Olimpice au inceput zilele trecute in Japonia, iar DIGI Romania le spune romanilor ca daca isi activeaza extraoptiunea 4K pentru serviciile de televiziune, pot urmari prin Eurosport 4K si transmisiunile in direct, probabil chiar si jocurile echipei de fotbal U23 a Romaniei.

DIGI Romania: Important Mesaj OFICIAL Milioanelor de Clienti

DIGI Romania jocurile olimpice 4K

DIGI Romania nu transmite Jocurile Olimpice si prin DIGI 4K, postul propriu de televiziune care transmite continut 4K, astfel ca doar prin Eurosport 4K va puteti bucura de aceste transmisiuni si de la acest operator. Vestea pe care DIGI Romania o transmite este totusi una extrem de buna, iar asta pentru ca Jocurile Olimpice nu au totusi loc in chiar fiecare an, astfel ca atunci cand aveti ocazia de a va bucura de aceste transmisiuni, ar fi bine sa nu le ratati.

DIGI Romania stie ca exista foarte multi clienti cu servicii de televiziune care sunt dornici sa urmareasca tot felul de competitii sportive care au loc anual, dar in cazul Jocurilor Olimpice vorbim despre ceva mai special. Cei de la TVR au drepturile de televizare a Jocurilor Olimpice in Romania, chiar si a meciurilor de fotbal, dar si Eurosport face transmisiuni internationale, iar multumita DIGI 4K putem sa vedem totul inclusiv in format 4K in momentul de fata.

DIGI Romania este doar unul dintre cei doi operatori de telecomunicatii din Romania care transmite postul de televiziune Eurosport 4K, celalalt fiind Vodafone, dar fara o extraoptiune speciala.