Vodafone: Anunt Oficial Exclusiv pentru Clientii din Romania

Vodafone olimpiada

Vodafone a publicat un anunt oficial exclusiv pentru clientii sai din toata Romania si vorbim despre vesti excelente pentru multi dintre cei care ii folosesc serviciile in aceasta perioada. Vodafone se numara printre grupurile de telecomunicatii care ofera servicii de televiziune, iar in grila sa de canale se afla si cele Eurosport, prin intermediul lor fiind transmise in aceasta perioada evenimentele de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, la fel ca si in cazul TVR.

Vodafone vine totusi cu un anunt special care dezvaluie o exclusivitate de care au parte clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca multumita companiei au parte de ceva in plus chiar acum. Mai exact, cei de la Vodafone spun ca prin intermediul canalelor Eurosport 3, 4, 5, 6 este transmis continut exclusiv suplimentar de la Jocurile Olimpice in comparatie cu ceea ce este oferit in mod normal atat prin TVR 1 sau Eurosport 1 si 2.

Vodafone: Anunt Oficial Exclusiv pentru Clientii din Romania

Vodafone are toata grila de canale Eurosport disponibila pentru clientii care ii folosesc serviciile de televiziune in aceasta perioada, inclusiv canalul 4K prin care poate fi vazut continut de inalta calitate. Daca nu gresesc, Vodafone este singurul grup de telecomunicatii din Romania care ofera canalele Eurosport 3, 4, 5, 6 in Romania, ele parand sa fie dedicate in totalitate Jocurilor Olimpice, sau cel putin asta da de inteles operatorul acum.

Vodafone a preluat UPC si prin infrastructura sa le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de peste 100 de canale de telviziune in momentul de fata in toata tara. Ca printre acestea se afla si atat de multe de la Eurosport este un bonus grozav pe care Vodafone il ofera pentru clientii din toata tara, iar pentru a le vedea nu trebuie sa platiti ceva in plus in momentul de fata, asa ca e de ajuns sa urmariti ceea ce va intereseaza.

Vodafone spune ca tot continutul exclusiv oferit prin aceste canale de televiziune va fi disponibil pana in data de 8 august, cand se termina Jocurile Olimpice, deci aveti destule de urmarit in aceasta perioada.