Facebook vrea sa Extinda Colaborarile cu Bisericile si Cultele Religioase

Facebook Extinda Colaborarile Bisericile Cultele Religioase

Facebook, intr-o miscare surprinzatoare, vrea sa-si extinda colaborarile cu bisericile diverselor tari de pe glob, dar si cu diverse culte religioase in general, totul ca o surpriza totala vis-a-vis de modul in care a tot functionat reteaua de socializare in ultimii ani.

Facebook vrea sa ajunge bisericile si cultele religioase sa comunice mai usor cu oamenii, sa faca aplicatii pe care acestia sa le foloseasca si sa le ajute sa isi distribuie mesajul la audiente mult mai mari, ceva ce desigur ca e o surpriza foarte serioasa.

Facebook pare sa vrea sa ajute lumea sa intre mai usor in contact in aceasta perioada pandemica, mai ales ca spiritualitatea poate fi linistitoare pentru multe persoane, iar cum valul 4 urmeaza sa aduca nou probleme majore in toata lumea, poate ca ideea nu e totusi una prea rea.

“Facebook lucrează, de asemenea, pentru a încuraja grupurile religioase să socializeze mai mult pe platformă și intenționează să lanseze noi produse legate de schimbul de sunet și rugăciune. Compania confirmase la începutul acestui an că testează o funcție de „postări de rugăciune” care permite administratorilor grupurilor Facebook să permită utilizatorilor să solicite altor persoane să se roage împreună cu aceștia, acești utilizatori, la rândul lor, apăsând un buton de rugăciune pentru a confirma că au ascultat-o.”