LIDL Romania: Surpriza Oficiala, e GRATUIT Clientilor de Azi

LIDL Romania mingi

LIDL Romania a anuntat o surpriza oficiala pentru clientii din toata Romania, iar aici vorbim despre ceva ce este gratuit incepand de astazi si de care pot profita oricare dintre romanii din toata tara. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din tara posibilitatea de a castiga o serie de premii extrem de interesante care sunt oferite incepand de acum, iar pentru a le primi nu trebuie sa faceti chiar atat de multe, in final.

LIDL Romania prezinta mai jos detaliile principale ale promotiei pe care o desfasoara, dar si tot ceea ce ofera gratuit pentru toti clientii, in website-ul sau fiind listate toate detaliile pentru noi. Cei de la LIDL Romania au publicat un nou episod dintr-un serial pe care il sustine de ceva vreme, iar cei care il urmaresc au sansa de a castiga o serie de premii extrem de interesante, insa totul doar pentru o perioada foarte limitata de timp acum.

LIDL Romania: Surpriza Oficiala, e GRATUIT Clientilor de Azi

LIDL Romania le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a primi gratuit 6 mingi de fotbal, 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, dar si 3 kit-uri de accesorii pentru gratar. LIDL Romania explica deasemenea in noul sau episod al serialului si cum pot fi castigate premiile care sunt puse in joc, astfel ca aflati din timp tot ceea ce ar trebui sa faceti pentru a intra in posesia lor, dar desigur ca trebuie sa aveti si noroc, pana la urma.

LIDL Romania nu e la prima decizie de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca incearca tot timpul sa le ofere cea mai buna experienta posibila impreuna cu premii pe masura. In aceasta idee, cei de la LIDL Romania au mai multe concursuri pe care le desfasoara in cadrul website-ului propriu, iar in sectiunea speciala cu surprize puteti gasi tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu fiecare dintre ele pentru a primi premiile.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa incercati sa nu ratati sansa de a castiga premiile oferite.