DACIA Duster 3: Vestea GROZAVA Asteptata pontru Modelul Nou

DACIA Duster 3 estimare

DACIA Duster 3 va fi marea revolutie pentru seria de SUV-uri vandute de catre DACIA in lumea intreaga, iar dupa cum prea bine stiti deja, producatorul roman pregateste multe schimbari grozave pentru masina. DACIA Duster 3 va veni cu cel putin tot ceea ce vedem in Logan 3 in momentul de fata, dar sunt asteptate chiar mai multe noutati foarte interesante, insa foarte multa lume se intreaba si cat va costa noul Duster cu atat de multe schimbari oferite clientilor.

DACIA Duster 3 este inca departe de a fi lansata, insa chiar si asa iata ca incep sa apara tot felul de detalii interesante cu privire la schimbarile care sunt pregatite pentru toata lumea inainte de lansare. Pentru ca oamenii vor sa stie la ce sa se astepte in materie de preturi pentru DACIA Duster 3, presa internationala deja incepe sa ofere cifre cu privire la majorarile pe care le va face DACIA, iar estimarile de acum spun ca masinile ar putea fi cu minim 1000 de euro mai scumpe.

DACIA Duster 3: Vestea GROZAVA Asteptata pontru Modelul Nou

DACIA Duster 3 nu ar urma sa fie cu 30% mai scumpa decat modelele care sunt vandute acum, inclusiv viitorul facelift, aceasta crestere mare fiind “rezervata” pentru modelul Bigster, nu Duster. Da, e adevarat ca DACIA Duster 3 ar urma sa semene destul de mult cu Bigster, dar se pare ca nu va prelua de la “fratele” sau mai mare si pretul majorat de catre cei de la DACIA, sau cel putin acestea sunt informatiile care ne sunt oferite acum.

DACIA Duster 3 cu minim 1000 de euro mai scumpa in modelele cele mai ieftine n-ar fi o mare surpriza din moment ce versiunea facelift din 2021 e mai scumpa cu vreo 400 de euro fata de modelele actuale si nu aduce mari schimbari. DACIA Duster 3 trebuie sa fie totusi oferit si la un pret pe masura asteptarilor clientilor, adica suficient de mic pentru a ramane atractiv pentru toti cei care sunt dornici sa cumpere masinile producatorului.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata in 2024 de catre compania romaneasca, dar nu e exclus sa o vedem chiar si mai repede de atat daca vanzarile modelelor actuale nu vor fi bune.