DACIA Duster 3: Decizia Oficiala care va Schimba Noua Masina

DACIA Duster 3 uniform

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri la care DACIA lucreaza in momentul de fata, noul model de masina urmand a aduce o revolutie pentru serie, iar asta in conditiile in care oamenii sunt dornici sa vada noutati. In aceasta idee, cei de la DACIA se pregatesc sa aduca in DACIA Duster 3 cel putin noutatile oferite in Logan 3, desigur cu multe imbunatatiri pentru ca peste 3 ani de zile ceea ce e noua acum va fi complet depasit din toate punctele de vedere.

DACIA Duster 3 va avea printre toate noutatile inclusiv o schimbare foarte importanta despre care cei de la DACIA au vorbit deja in mod oficial, iar daca nu ati aflat inca, atunci poate ca ar fi bine sa stiti despre ce e vorba. Mai exact, cei de la DACIA vor sa integreze in noule modele Duster 2021 scuturi de protectie din plastic colorat, in locul celui vopsit, iar aceasta schimbare va ajunge sigur in Bigster, conform companiei, dar cel mai probabil va ajunge si in DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3: Decizia Oficiala care va Schimba Noua Masina

DACIA Duster 3 ar putea avea costurile tinute sub control daca aceasta schimbare va fi intr-adevar oferita, iar asta deoarece componentele acestea sunt mai ieftine decat cele vechi oferite de catre companie. DACIA a spus clar acest lucru, iar daca s-ar folosi nu doar scuturi, ci si bare din plastic colorat, sau alte elemente, atunci s-ar putea reduce si costurile de productie, deci masina ar trebi sa nu fie cu chiar atat de mult mai scumpa fata de modelele care sunt vandute acum.

DACIA Duster 3 nu va fi mai ieftina decat modelele pe care cei de la DACIA le vand in momentul de fata pentru clientii din toata lumea, asta e 100% clar, dar aceasta schimbare ar putea tine costurile sub control. Stim cu totii cat de scumpa e vopsirea pieselor, iar daca acest lucru s-ar elimina prin folosirea de elemente din plastic colorat uniform, s-ar putea reduce substantial din costurile de productie, dar si din timpul necesar fabricarii.

DACIA Duster 3 ar beneficia si de faptul ca zgarieturile nu ar fi vizibile la fel de urat, astfel ca per total clientii vor avea parte de beneficii bune multumita acestei modificari, dar ea va veni pentru acest model abia in 2024.