Netflix: Oficial, Anuntul pentru un Serial Foarte Popular

Netflix dulce

Netflix a facut un anunt oficial cu privire la un serial foarte popular pe care l-a lansat chiar recent in cadrul platformei sale, compania americana luand o decizie despre care fanii sai ar trebui sa stie chiar in acest moment. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a comanda si sezonul al doilea al Sweet Tooth, un serial care a fost lansat cu aproximativ o luna in urma in cadrul platformei de streaming video la cerere, fanii fiind incantati de el.

Netflix a luat aceasta decizie foarte rapid dupa lansarea serialului, dar asta nu e o surpriza pentru ca am mai vazut decizii similare luate de catre compania americana in conditii similare. Cum vedem ca vrea sa faca fix acelasi lucru cu Sweet Tooth, in care are increderea ca poate aduce mai multi abonati chiar si cu sezonul al doilea, astfel ca ne putem astepta la surprize si mai mari pregatite de catre Netflix pentru urmatorul sezon al serialului.

Netflix: Oficial, Anuntul pentru un Serial Foarte Popular

Netflix a avut foarte mare succes cu acest serial cu poveste stiintifico-fantastica chiar daca a inceput sa il promoveze cu ceea ce unii au catalogat drept stiri false. Poate va aduceti aminte ca Netflix a cumparat reclama intr-un mare ziar din SUA pentru a promova serialul Sweet Tooth si a facut-o intr-un mod considerat de catre unii ca fiind foarte discutabil, dar chiar si asa iata ca a avut succes suficient de mare incat sa comande si sezonul al doilea.

Netflix a creat serialul Sweet Tooth in baza unei serii de benzi desenate care a avut acelasi nume, povestea fiind concentrata in jurul unui virus care a decimat omenirea si a generat nasterea de copii hibrizi. Povestea are in centru copiii hibrizi care sunt jumatate oameni jumatate animale, iar cei de la Netflix au reusit sa puna pe micile ecrane actiunea intr-un asemenea mod incat publicul sa fie foarte interesat de firul epic si sa forteze comandarea unui al doilea sezon.

Netflix nu a anuntat deocamdata cand anume urmeaza sa fie lansat sezonul al doilea al Sweet Tooth, ceea ce nu e o surpriza, asa ca ramane sa vedem ce ne va oferi compania americana.