ING Bank: IMPORTANT Anunt pentru Clientii din Toata Romania

ing bank copiere

ING Bank are un foarte important mesaj care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania, iar el este unul de care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca aduce in discutie o problema extrem de importanta care nu ar trebui ignorata. Mai exact, cei de la ING Bank le readuc in atentie clientilor din toata Romania faptul ca atacuri de tip phishing sunt in continuare in plina desfasurare, dar si ca datele lor sunt vizate de catre acestea.

ING Bank vrea sa ii ajute pe clientii sai din toata Romania sa ramana mereu in siguranta si sa aiba datele protejate impotriva atacurilor de orice fel, astfel ca tot ceea ce vedem acum este doar dorinta bancii de a ii ajuta pe clientii sai din toata tara. Mesajul de avertizare pe care cei de la ING Bank il transmit acum este unul pe care ar trebui sa il aiba in vedere toata lumea deoarece problemele pe care banca le aduce in atentie sunt foarte serioase.

ING Bank: IMPORTANT Anunt pentru Clientii din Toata Romania

ING Bank vulnerabilitate atacuri

ING Bank vorbeste de ceva vreme despre atacurile de tip phishing, in special cele in care imaginea bancii este furata de catre hackeri, iar ceea ce vedem acum este nimic mai mult decat o alerta pentru un asemenea tip de atac. ING Bank vorbeste despre website-uri care sunt clone ale HomeBank, gandite pentru a le genera clientilor sentimentul ca isi introduc datele in website-ul bancii, cand de fapt o fac in cel al hackerilor, din pacate.

ING Bank stie foarte bine cat de periculos poate fi totul si cum de aici se poate ajunge la furtul banilor din conturi, iar asta e o problema foarte serioasa pentru ca e posibil ca in anumite cazuri banii sa nu poata fi recuperati. Vorbim aici despre situatiile in care banii sunt transferati cu autorizarea clientului, iar ING Bank spune ca nu-i poate recupera pentru ca tranzactia a fost initiata de catre client, deci se considera ca a facut-o in cunostinta de cauza.

ING Bank vizeaza toti clientii sai din toata Romania cu aceasta alerta, astfel ca nu ramane decat sa incercati sa va protejati impotriva pericolelor despre care vorbeste inca in momentul de fata.