WhatsApp: Doua Anunturi OFICIALE pentru Toti Utilizatorii

WhatsApp billie

WhatsApp a publicat doua anunturi oficiale pentru toti utilizatorii din toata lumea, iar dupa cum puteti vedea si mai jos vorbim despre noutati foarte interesante care vizeaza un numar mare de oameni care folosesc platforma. Prima surpriza pe care cei de la WhatsApp au anuntat-o are legatura cu binecunoscuta artista Billie Eilish, platforma avand de acum un pachet special de stickere care ne permit sa ne exprimam in moduri complet noi.

WhatsApp are obiceiul de a oferi surprize speciale de acest gen pentru clientii sai din toata lumea, iar ceea ce vedem acum este gandit fix pentru a-i bucura pe utilizatorii care vor sa profite de noi metode de a comunica. WhatsApp implementeaza in mod regulat noi pachete de stickere pentru evenimente speciale, iar albumul pe care celebra artista l-a lansat este o ocazie foarte buna pentru a oferi asa ceva clientilor din toata lumea.

WhatsApp: Doua Anunturi OFICIALE pentru Toti Utilizatorii

WhatsApp a decis deasemenea ca nu ar fi o idee rea daca ar promova noua functie pentru conectarea la apeluri video in desfasurare folosind imaginea unei vedete internationale foarte populare in randul microbistilor. WhatsApp il prezinta mai jos pe Messi folosind functia de apeluri video a platformei de mesagerie, iar ceea ce spune compania este ca utilizatorii sai pot deasemenea sa profite de functia care le permite sa acceseze un apel in desfasurare.

WhatsApp a lansat aceasta functie chiar in cursul zilelor trecute, ea fiind testata pentru o lunga perioada de timp inainte de a fi oferita in mod oficial, iar acum iata ca este intr-un final disponibila pentru toata lumea, si e bine ca a ajuns. WhatsApp a preluat aici functii care sunt oferite de ceva vreme pentru utilizatorii din intreaga lume, dar in alte platforme de mesagerie, iar dupa multe cereri ale oamenilor, compania s-a gandit intr-un final sa ofere ceea ce isi doreau toti.

WhatsApp mai are deasemenea si alte surprize grozave pregatite pentru utilizatorii din toata lumea, dar mai avem de asteptat destul de mult pana cand ele ne vor fi oferite in mod oficial.