Kaufland: Beneficiul Unic pentru Clienti, Aleg ce e Gratuit

Kaufland alegeri

Kaufland le ofera clientilor din toata Romania ceva unic de care ei pot profita chiar in momentul de fata, iar asta in conditiile in care lantul de hypermarket-uri incearca mereu sa isi surprinda clientii. Mai exact, cei de la Kaufland le permit clientilor din toata Romania sa aleaga ceea ce primesc in mod gratuit daca isi fac cumparaturile in oricare dintre locatiile sale din toata Romania, iar desigur ca vestile sunt grozave.

Kaufland vrea sa ii ajute pe romanii din toata tara sa profite de ceea ce le este cu adevarat util, astfel ca atunci cand isi fac cumparaturile in oricare dintre magazinele din toata tara, ei au inainte optiunea de a alege ce e gratuit. Mai exact, Kaufland are o pagina speciala in cadrul website-ului sau prin care le ofera o serie de optiuni clientilor astfel incat ei sa poata decide ce anume e oferit gratuit in magazine.

Kaufland: Beneficiul Unic pentru Clienti, Aleg ce e Gratuit

Kaufland ofera saptamanal trei produse din care clientii trebuie sa aleaga, iar cel care aduna cele mai multe voturi va fi oferit gratuit daca este cumparat altul identic din oricare dintre magazinele din tara. Practic, daca veti cumpara acel produs care a fost ales, veti primi altul gratuit, iar gratuitatea se ofera la casele de marcat in baza promotiei, aparent fara a fi anuntata la rafturile magazinelor din tara.

Kaufland conditioneaza posibilitatea de a primi gratuit produsele din aceasta campanie de detinerea unui Kaufland Card, astfel ca trebuie sa aveti facut in prealabil un asemenea tip de card de fidelitate. Desigur ca el poate fi realizat extrem de usor in oricare dintre magazinele Kaufland din toata tara, deci nu trebuie sa va faceti pre amulte griji in legatura cu profitarea de promotie, mai ales ca oricine isi poate face un card.

Kaufland ofera ma imulte detalii despre promotie direct pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar fi bine sa il vizitati pentru a vedea ce anume este disponibil gratuit in fiecare saptamana.