Facebook isi Obliga Angajatii sa se Vaccineze si sa Poarte Masti

Facebook Obliga Angajatii Vaccineze Poarte Masti

Facebook isi obliga angajatii din SUA sa se vaccinze daca vor sa se intoarca pentru a lucra in birourile sale, asa cum v-am spus ieri, insa a luat noaptea trecuta si decizia de a ii obliga pe acestia sa poarte masti la locurile de munca, desi sunt imunizati, iar asta pentru ca e posibil sa se infecteze intre ei.

Facebook a inceput sa le permita angajatilor sa se intoarca la munca in campusul sau din SUA, si in alte birouri din tara, dar abia de astazi impune regula privind purtatul mastii, varianta Delta a Coronavirus fiind principala problema, mai ales ca numarul zilnic de cazuri noi este in crestere in SUA.

Facebook a anuntat masura in tandem cu autoritatile din SUA, acestea impunand tot de azi purtarea mastii in spatiile interioare dupa ce au inceput sa creasca iar cazurile de Coronavirus, deci nu se schimba nimic fata de ceea ce era inainte, poate doar testarea constanta.

“Având în vedere creșterea numărului de cazuri COVID, cele mai noi date despre variantele COVID și un număr tot mai mare de cerințe locale, restabilim cerința noastră de mască în toate birourile Facebook din SUA, indiferent de starea de vaccinare a unui angajat.”