GTA 6: Confirmarea care ii va Dezamagi pe Multi dintre Fani

GTA 6 planificare

GTA 6 are din nou parte de vesti proaste de la Take Two, compania care detine Rockstar Games, dezvoltatorul jocurilor din seria Grand Theft Auto, iar din pacate nu vorbim despre ceva ce nu a mai fost dezvaluit pana in momentul de fata pentru toti fanii.

GTA 6 este in proces de dezvoltare la compania Rockstar Games de ceva vreme, lucru pe care desigur ca foarte multa lume il stie deja, dar din pacate lansarea nu se apropie in vreun fel de noi, ceea ce vine ca o dezamagire majora pentru muilta lume.

GTA 6 nu va fi lansat pana in 2023, compania Take Two confirmand acest lucru prin anuntarea rezultatelor financiare pentru anul trecut si dezvaluirea planurilor pentru urmatorul plan fiscal, astfel ca n-ar trebui sa avem alte asteptari din acest punct de vedere.

GTA 6 este unul dintre cele 19 jocuri importante la care Take Two si Rockstar Games lucreaza in aceasta perioada, majoritatea fiind legate de lumea sportului si freemium, dar un nou titlu din seria Grand Theft Auto este deasemenea in lucru la compania americana.

“Pentru anul acesta, ne reiterăm perspectivele, deoarece au existat unele mișcări în programul nostru de lansare, inclusiv două dintre titlurile noastre de bază imersive care s-au mutat mai târziu în anul fiscal 2022 decât cele prevăzute de îndrumările noastre anterioare. Pe măsură ce livrăm o conductă extinsă de mai mulți ani, credem că vom realiza o creștere secvențială în anul fiscal 2023 și vom stabili noi niveluri record de rezultate operaționale în următorii câțiva ani.”

GTA 6 ar putea fi lansat abia undeva prin anul 2023 de catre compania Rockstar Games, ceva ce desigur ca n-ar trebui sa surprinda pe cineva, insa chiar si asa, este de asteptat ca titlul sa vina cu foarte multe noutati grozave cand va fi oferit in mod oficial.