WhatsApp: Schimbarea Oficiala pe care Nimeni nu a Observat-o

WhatsApp neobservat

WhatsApp face o multitudine de schimbari pentru clientii sai din toata lumea, insa unele dintre ele, chiar daca sunt importante, trec neobservate daca nu sunt aduse in atentia oamenilor sau nu sunt mentionate printre listele de schimbari. Una dintre aceste schimbari are legatura cu mesajele vocale pe care WhatsApp ne permite sa le trimitem, sau pe care le primim de la alte persoane, iar modificarea este una despre care ar trebui sa stie multa lume.

WhatsApp a facut totul in secret si abia acum a fost dezvaluita modificarea pentru cei care sunt dornici sa afle ceea ce se schimba in cadrul aplicatiei de mesagerie, aparent chiar destul de des in ultimele luni. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa faca o schimbare pentru modul in care ascultam mesajele vocale primite, astfel ca ele sunt descarcate in telefoane pentru a avea parte de o experienta cat mai buna cand le ascultam.

WhatsApp: Schimbarea Oficiala pe care Nimeni nu a Observat-o

WhatsApp neobservat mesaje

WhatsApp descarca mesajele vocale automat in telefoanele noastre in momentul in care apasam butonul de redare, iar totul se intampla fara ca noua sa ni se spuna in vreun moment ceva. Fisierul audio descarcat de catre WhatsApp cand apasam butonul de redare va fi rulat in mod normal fara vreo oprire pentru incarcarea continuarii sale, astfel ca in mod teoretic aplicatia ar trebui sa ne ofere o experienta foarte buna, dar asta e doar o parte a schimbarii care e oferita.

WhatsApp nu poate chiar intotdeauna sa descarce mesajele pe care le primim de la alte persoane, iar in aceste situatii afiseaza dimensiunea pe care respectivul mesaj o are in serverele platformei. Desigur ca asta nu ne ajuta prea mult cand nu putem asculta mesajul, dar macar stim cat urmeaza sa ocupe acel fisier dupa descarcare, dimensiunile fiind infime, dar macar asa aflam si cat ocupa un fisier de acest gen in dispozitivele noastre.

WhatsApp a facut schimbarea aceasta fara ca lumea sa observe ce se intampla, ea nefiind una dintre cele mai importante de pana acum, dar ea conteaza pentru experienta generala de folosire a platformei.