Auchan: Surpriza pentru Clienti, ce Ofera Gratuit de Astazi

Auchan cumparaturi

Auchan a anuntat in mod oficial astazi o surpriza grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis de astazi sa le ofere in mod gratuit ceva de care ei pot profita. Mai exact, daca iti faci cumparaturile online prin intermediul magazinului online al celor de la Auchan, atunci ai ocazia de a beneficia gratuit de o reducere de 20 de LEI pentru comenzile pe care le faci, ceva ce nu a mai fost oferit de ceva vreme pentru noi.

Auchan surprinde total cu aceasta decizie pe care a luat-o pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care in aceasta perioada oamenii sunt mai ocupati cu alte lucruri decat cumparaturile online. In aceasta idee, Auchan a creat un cod special de reducere pe care romanii il pot folosi pentru orice fel de cumparaturi pe care le fac in cadrul magazinului online al lantului de hypermarket-uri, fie ca o fac din website, fie ca o fac din aplicatie.

Auchan: Surpriza pentru Clienti, ce Ofera Gratuit de Astazi

Auchan spune ca se aplica reducerea de 20 de LEI pentru cumparaturi de minim 100 de LEI facute in cadrul magazinului online, iar asa va acoperiti macar transportul pentru cumparaturi. Daca mergeti sa ridicati comenzile facute la Auchan, atunci nu mai platiti nimic pentru ceea ce veti achizitiona, astfel ca va bucurati doar de 20 de LEI gratuiti pe care compania vi-i ofera doar pentru ca alegeti sa cumparati ceva online de la magazinul sau.

Auchan va permite sa obtineti reduceri chiar mai bune prin magazinul sau online daca alegeti sa va faceti si un card MyClub, astfel ca aveti oferte chiar superioare celor ce sunt disponibile in mod normal. Desigur ca pentru toate acestea e nevoie de putina munca, dar macar asa ajungeti sa primiti foarte multe beneficii de la Auchan, insa pentru asta trebuie sa continuati sa va faceti cumparaturile prin intermediul magazinului sau online din Romania.

Auchan are pe website-ul sau toate detaliile importante in legatura cu aceasta noua campanie si ceea ce ofera gratuit, deci acolo trebuie sa va uitati pentru a afla toate detaliile.