Huawei: Anuntul cu o Lansare de Ultima Ora pentru Clienti

Huawei distribuireHuawei distribuire

Huawei a publicat un anunt cu o lansare de ultima ora pentru clientii sai din toata lumea, iar asta pentru ca zeci de modele de telefoane beneficiaza de ceea ce ne pune la dispozitie compania chinezeasca incepand chiar din acest moment, o surpriza foarte interesanta.

Huawei a decis ca 65 de modele de telefoane Honor, sau proprii, sa aiba posibilitatea de a instala Harmony OS incepand de astazi, noul sau sistem de operare fiind oferit in premiera pentru utilizatorii din intreaga lume dupa multe luni de asteptare a clientilor.

Huawei anuntase la un moment dat ca 100 de modele de telefoane vor putea instala HarmonyOS 2.0 incepand din aceasta vara, iar pentru inceput 65 de modele au posibilitatea de a face acest lucru, lista de mai jos prezentand tot ceea ce este oferit chiar de acum.

Huawei ofera HarmonyOS 2.0 pentru telefoane din intreaga lume, indiferent pe care dintre piete sunt vandute, asa ca foarte multi oameni se pot bucura de noul sistem de operare, chiar daca in esenta el este doar un Android modificat de catre companie si nimic mai mult.

Huawei distribuire harmonyos

Huawei va extinde lista si la alte modele de telefoane fie pana la finalul acestui an, fie la inceputul anului viitor, deocamdata nimeni nu stie foarte clar, astfel ca ramane sa vedem ce fel de anunturi oficiale vor mai veni de la compania chinzeasca.